Batoane cu rom - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Batoane cu rom

Batoane cu rom

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru aluat: 120 g zahar pudra, 200 g faina, 125 g unt moale, 1 varf de cutit sare, 30 g cacao, 2 linguri apa.
In plus: 3 oua, 240 g zahar, 100 ml rom, 125 g migdale macinate.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se framanta un aluat sfaramicios din ingredientele pentru aluat, se presara intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, dupa care se apasa bine pe fundul tavii si se coace 18 minute in cuptorul incins la 180?C. - Ouale, zaharul si romul se bat spuma si apoi se incorporeaza migdalele. Se scoate aluatul din cuptor si peste el se intinde compozitia cu oua, migdale si rom. Se mai coace 15 minute, se scoate si se taie - fierbinte - batoane (7x2 cm) cu un cutit uns cu putin ulei. Acestea se pot presara - eventual - cu cacao.
1.719 vizualizări
516 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
5. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Supă de cartofi aromată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Caise cu frişcă şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Salată de căpşuni cu lămâie şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Wassail (Băuturi > Băuturi cu vin)
12. Compot de prune cu aromă de vanilie (Conserve de fructe > Compoturi)
13. Tort de omletă cu 3 arome (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
15. Tort Malakoff (Dulciuri > Torturi)
16. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
17. Îngheţată de ciocolată cu rom (Dulciuri > Îngheţate)
18. Pizza românească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Batoane cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Omletă cu 3 arome (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Saramură aromată cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Ciuperci umplute româneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Baclava cu sirop de rom (Dulciuri > Prăjituri)
26. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată cu ochiuri româneşti (Salate > Salate cu ouă)
28. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ochiuri româneşti cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.