Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac

Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 oua, 2 buc. ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu virf de unt, 2 linguri de coniac, sare, piper, citeva frunze de salata verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se curata si se taie in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, se prajeste in unt ficatul taiat in bucati mici, impreuna cu ceapa. Cind ceapa se aureste, se ia vasul la o parte, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga in compozitie galbenusurile fierte. Se da totul de doua ori prin masina de tocat. Se omogenizeaza amestecul, se pune coniac si se umplu albusurile.
Se aseaza pe platou peste frunze de salata verde, taiate, si se servesc in urmatoarele 5 minute.
2.626 vizualizări
819 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
8. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
23. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.