Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Batoane cu rom
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru aluat: 120 g zahar pudra, 200 g faina, 125 g unt moale, 1 varf de cutit sare, 30 g cacao, 2 linguri apa.
In plus: 3 oua, 240 g zahar, 100 ml rom, 125 g migdale macinate.

Mod de preparare: Se framanta un aluat sfaramicios din ingredientele pentru aluat, se presara intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, dupa care se apasa bine pe fundul tavii si se coace 18 minute in cuptorul incins la 180?C. - Ouale, zaharul si romul se bat spuma si apoi se incorporeaza migdalele. Se scoate aluatul din cuptor si peste el se intinde compozitia cu oua, migdale si rom. Se mai coace 15 minute, se scoate si se taie - fierbinte - batoane (7x2 cm) cu un cutit uns cu putin ulei. Acestea se pot presara - eventual - cu cacao.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.