Aspic cu gelatină fără oase - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Aspic cu gelatină fără oase

Aspic cu gelatină fără oase

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 60-80 g gelatină, 2 I apă, 150 g carne de vacă fără oase, 2-3 albuşuri, 50 g ceapă, 50 g morcovi, 50 g telină, o foaie de dafin, 100 ml vin, 20 ml coniac, 10 boabe piper, 2-3 fire tarhon, otet şi sare după gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie zarzavatul felii şi se pune la fiert în apă cu sare. Dupa ce a fiert 10—20 minute, se pune gelatină spălată în apă rece şi se amestecă pâna da în fiert. Imediat ce a dat în fiert, se trage de pe foc şi se răceşte puţin, atât cât poate suporta degetul. Intre timp se toacă carnea, se pune sare, piper, foi de dafin, cotoarele de tarhon, vinul, oţetul, albuşul, se amestecă şi se omogenizează compoziţia. Peste aceasta compoziţie se toarnă puţin câte puţin aspicul cald, amestecând bine până la omogenizare. Se pune apoi la fiert la foc moderat. Nu se mai amestecă şi nu se mişcă cratiţa. Se lasă să scadă compoziţia, apoi se strecoară şi se pune la rece, folosindu-se la glasare şi la ornare.
4.932 vizualizări
614 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
7. Supă de pasăre cu paste făinoase (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Salată de ton cu paste făinoase (Salate > Salate cu peşte)
9. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Trandafiraş cu cremă de lămâie (Dulciuri > Creme)
11. Gogoşi pripite (fără drojdie) (Dulciuri > Gogoşi)
12. Tort de mere fără blat, cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
13. Păstrăvi în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Aspic de curcan cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Aspic de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Aspic de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Aspic cu gelatină şi oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Şuncă cu pate în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Pate de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Creier în aspic (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Omletă fără ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ouă fierte cleioase (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Ouă pufoase (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Ouă umplute delicioase (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Ouă umplute picante în aspic (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Piftie de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Căpşuni în gelatină (Dulciuri > Creme)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.