Ouă umplute delicioase - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute delicioase

Ouă umplute delicioase

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 6 persoane: 9 oua, o lingura de pateu de ficat, 1 triunghi de branza topita, o lingurita de mustar dulce, 150 ml ulei, 150 g smantana, cateva frunze de patrunjel, sare si piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb ouale tari (10 min), dupa care se dau printr-un jet de apa rece, se decojesc si se taie in jumatati cat se poate de atent. Din 3 galbenusuri se face maioneza. Restul de galbenusuri se dau prin sita si se amesteca cu branza topita, pateul de ficat, mustarul, o lingurita de smantana, o lingura de maioneza si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust(atentie sa nu se faca o compozitie prea moale). Se face un dressing din smantana si maioneza ramasa care se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Pe platoul ce vor fi servite se intinde jumatate din dressing, omogen pe toata suprafata. Albusurile se umplu cu compozitia de mai sus si se aseaza cu partea convexa in sus (cu umplutura in jos) pe platoul acoperit cu dressing, si printre ele si peste ele se varsa jumatatea de dressing ramasa. Se presara cu patrunjelul tocat fin si se dau la rece.
Se servesc imediat ce au fost scoase de la frigider, in cadrul unui aperitiv, de preferat cu crutoane.
4.397 vizualizări
833 tipăriri
10 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
4. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
13. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
18. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
19. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
20. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
21. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
22. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
23. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
25. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
26. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
27. Salată de ton cu ouă fierte (Salate > Salate cu peşte)
28. Ouă cu creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Ouă cu pătrunjel şi iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.