Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean |
Peşte pane în ou şi hrean
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Porţii: 1 Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar. Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane. Este o reteta bavareza.
7.997 vizualizări
Versiunea printabilă1.104 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume) 2. Mâncare cu midii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Copane de pui a la Maryland (Mâncăruri > Fripturi) 4. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume) 5. Plăcintă cu ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume) 7. Banane Mamdazi (Dulciuri > Prăjituri) 8. Stufat de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 9. Chifteluţe de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 10. Salată de cartofi cu hering marinat (Salate > Salate cu peşte) 11. Baclava cu sirop de rom (Dulciuri > Prăjituri) 12. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi) 14. Tort fără ouă (Dulciuri > Torturi) 15. Scrumbii cu mere şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu peşte) 16. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri) 19. Filets de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 21. Salată ţărănească cu măsline (Salate > Salate de legume) 22. Salată de paste cu roşii şi creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 23. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi) 25. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Pateuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 27. Sos vinegrette cu ou (Sosuri > Sosuri reci) 28. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 29. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 30. Salată de vinete cu gălbenuş de ou (Salate > Salate cu ouă) |