Tort de pişcoturi şi cremă de iaurt - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Torturi » Tort de pişcoturi şi cremă de iaurt

Tort de pişcoturi şi cremă de iaurt

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porţii: 16

Ingrediente: 15 g gelatină, 200 g unt, 160 g zahăr, 600 ml iaurt, 250 g pişcoturi, 400 ml frişcă, 1 fiolă aromă de vanilie, coaja rasă de la o lămîie, frunze de mentă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Puneţi toate pişcoturile într-o pungă legată la gură, apoi sfărîmaţi-le cu făcăleţul.
Între timp, puneţi 40 g unt la topit în bain-marie şi gelatina la dizolvat. Bateţi 160 g unt cu zahărul, pînă se dizolvă. Incorporaţi iaurtul în cremă. Presăraţi firimiturile de pişcoturi peste masa de unt topit. Turnaţi doza de vanilie în aceasta şi omogenizaţi. Puneţi crema de iaurt la rece. Turnaţi masa de firimituri şi unt într-o formă rotundă. Neteziţi-o. Daţi masa de unt la congelator. Întărită, răsturnaţi-o şi fixaţi un inel de tort în jurul ei. Înglobaţi frişca bătută în crema de tort, turnaţi-o peste blat. Daţi tortul la rece. Ornaţi-l cu coajă de lămîie şi frunzuliţe de mentă.
15.359 vizualizări
960 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
27. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
30. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.