Sufleu de dovleac - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Sufleu de dovleac

Sufleu de dovleac

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 kg dovleac, 50 g margarina, o lingura faina, 1/4 l lapte, 1 ou, piper, nucsoara.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Dovleacul curatat de coaja si simburi se taie in cuburi si se pune intr-o cratita cu 40 gr. margarina, amestecind mereu pina se inmoaie putin. Se da apoi prin masina de tocat. Pireul obtinut trebuie sa fie pastos. Daca are prea multa apa se mai scade putin la foc mic, amestecind mereu. Intr-o cratita se topeste restul de margarina, se adauga faina si se tine pe foc 2-3 minute dupa care se adauga laptele cu care se mai fierbe citeva minute. Se ia de pe foc, se incorporeaza pireul, oul, cu albusul batut spuma, nucsoara si putina sare. Se unge forma cu margarina, se presara faina si se da la cuptor la foc potrivit timp de 45 minute. Se poate servi rece sau cald.
1.924 vizualizări
584 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovleac prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sufleu de creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Ciorbă de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Supă de cartofi şi dovleac cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Sufleu de broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Supă ardelenească de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Risotto cu dovleac şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
15. Gnocchi de dovleac cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Ratatouille cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Pizza cu creveţi şi dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Pui cu susan şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Sufleu cu brânză (Dulciuri > Creme)
21. Sufleu de mămăliguţă (Mâncăruri > Preparate din mălai)
22. Sufleu de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Sufleu de vişine sau cireşe (Dulciuri > Creme)
24. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Risotto cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
26. Sarmale cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Salată de vinete cu dovleac turcesc (Salate > Salate de legume)
28. Prăjitură de dovleac cu glazură (Dulciuri > Prăjituri)
29. Budincă de dovleac cu nucă (Dulciuri > Budinci)
30. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.