Sos din şuncă, vin alb şi cimbru - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Sosuri cu legume » Sos din şuncă, vin alb şi cimbru

Sos din şuncă, vin alb şi cimbru

Ingrediente: 100 g sunca, 1 pahar vin alb, 3-4 cepe mici, arpagic, putina nucsoara pudra, piper, sare, 1/2 lamiie, 1 crenguta de cimbru, 200 g unt, 4 galbenusuri.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pune untul intr-o craticioara in baia de apa impreuna cu ceapa si arpagicul. Se adauga, amestecind mereu in acelasi sens, galbenusurile, un praf de sare, piper si zeama de lamiie. Nu se lasa sa fiarba, ci numai sa se incalzeasca. Cind s-a incalzit, se da la o parte. Se adauga sunca taiata marunt, cimbrul, nucsoara, vinul si se lasa 15 minute sa fiarba. Se amesteca cu untul si cu galbenusurile. Se strecoara in sosiera.
Se serveste fierbinte.
2.709 vizualizări
586 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
9. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
12. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
16. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
18. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
20. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
21. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
22. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
24. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
25. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
27. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
30. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.