|  | 
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact | 
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare | 
| Pagina principală » Sosuri » Sosuri condimentate » Sos cu nuci şi usturoi | 
| 
 | 
| Alte reţete | 
|  1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)  2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)  3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)  4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)  5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)  6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)  7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)  8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)  9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)  10. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)  11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)  12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)  13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)  14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)  15. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)  16. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)  17. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)  18. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)  19. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)  20. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)  21. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)  22. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)  23. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)  24. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)  25. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)  26. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)  27. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)  28. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)  29. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)  30. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate) |