Salată de ouă cu roşii şi ridichi - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Salate » Salate cu ouă » Salată de ouă cu roşii şi ridichi

Salată de ouă cu roşii şi ridichi

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 7 ouă fierte tari, 8 roşii, 1 castravete, 2 linguri pătrunjel tocat, maioneză din 2 ouă, 75 g brînză telemea, 2 linguriţe smîntînă, o salată verde, ridichi, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se opăresc roşiile cu apă clocotită şi se curăţă de pieliţe. Se taie capacul fiecărei roşii şi se curăţă miezul cu o linguriţă. Se sărează uşor şi se răstoarnă ca să se scurgă. Se toacă castraveciorul, se amestecă cu 2 ouă zdrobite cu furculiţa, cu pătrunjel tocat şi cu 2 linguri de maioneză. Se pune sarea şi piperul. Se umplu roşiile cu acest preparat. Se acoperă un platou cu foi de salată şi se aşează roşiile.
Separat, se amestecă brînza cu smîntîna. Se înconjoară roşiile cu acest amestec. În mijlocul fiecărei roşii se pune un vîrf de albuş fiert.
Pe marginea platoului, se aranjează felii de ou garnisite cu cîte o ridiche. Restul maionezei se serveşte alături, în sosieră.
3.991 vizualizări
598 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
18. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
29. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.