Ruladă din carne tocată cu spanac - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Ruladă din carne tocată cu spanac

Ruladă din carne tocată cu spanac

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1-2 felii de pâine vechi, 2 cepe potrivite, 300 g spanac, sare, piper alb, 100 g caşcaval, 1 kg roşii, 750 g carne tocată de porc, 1 ou, 1 linguriţă muştar, boia dulce, 2 căţei de usturoi, 750 g cartofi, 4 linguri ulei, 1 lingură pastă de tomate, 3 linguri ketchup, busuioc.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Spanacul curăţat se opăreşte 3 minute în apă clocotită cu sare. Roşiile se curăţă şi se taie cubuleţe mici. Carnea tocată se amestecă cu pâinea înmuiată şi stoarsă bine, oul, muştarul, jumătate din ceapa tocată, sare, piper şi boia după gust. Se întinde compoziţia de carne pe o folie de aluminiu, într-un dreptunghi (26 cm x 30 cm). Se presară deasupra spanacul scurs bine, apoi caşcavalul ras şi 200 g roşii. Se rulează carnea, se pune într-o tavă unsă şi se coace în cuptorul încins circa 50 de minute. Cartofii curăţaţi se taie felii şi se prăjesc în 2 linguri ulei; se presară cu sare şi piper. Separat, se călesc în restul de ulei ceapa şi roşiile rămase, plus usturoiul tăiat mărunt. Se adaugă pasta de tomate şi ketchup. Se înăbuşă totul circa 8 minute, apoi se adaugă sare, piper, boia şi busuiocul tocat.
Se serveşte rulada cu soteul de legume.
4.843 vizualizări
885 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.