Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Sos Teriyaki |
Sos Teriyaki
Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 10 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 lingură zahăr, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingură sos de soia. Mod de preparare: Se amestecă ingredientele, se încălzeşte sosul şi se serveşte turnat fierbinte peste bucăţile de peşte.
16.527 vizualizări
Versiunea printabilă1.392 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 2. Sos Bigarad (Sosuri > Sosuri cu legume) 3. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 4. Salată de ouă cu sos de usturoi (Salate > Salate cu ouă) 5. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 6. Pui cu sos de soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Sos de ouă cu unt (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 9. Scoici cu sos de roşii picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Peşte cu sos a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Dovlecei cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă) 13. Andive cu sos galben (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate) 15. Peşte cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Pişcoturi cu sos de vanilie (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri) 17. Conopidă cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii) 20. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate) 21. Limbă în sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 22. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume) 23. Fasole verde sau ţucără cu sos de roşii şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Sos scordolea (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 25. Iepure cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi) 27. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) 28. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 29. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Sos de mărar cu iaurt (Sosuri > Sosuri condimentate) |