Sos Teriyaki - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Sos Teriyaki

Sos Teriyaki

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 lingură zahăr, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingură sos de soia.

Mod de preparare: Se amestecă ingredientele, se încălzeşte sosul şi se serveşte turnat fierbinte peste bucăţile de peşte.
17.053 vizualizări
1.531 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchi la cuptor cu sos de muştar (Mâncăruri > Fripturi)
2. Sos sicilian (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
3. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
4. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Peşte fript cu sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sos de măcriş (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Sos cu porumb (Sosuri > Sosuri cu legume)
12. Sos de vin roşu (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
13. Fileuri de şalău cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
15. Chiftele de vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Peşte cu sos de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Salată de ouă în sos de roşii (Salate > Salate cu ouă)
20. Ton (macrou) în sos de iaurt picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Penne cu sos de morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
24. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Spaghete cu sos de şuncă şi verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci)
28. Sos brun (spaniol) (Sosuri > Sosuri roşii)
29. Sos maioneză dietetică (Sosuri > Sosuri albe)
30. Rulade de viţel în sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.