Sos Teriyaki - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Sos Teriyaki

Sos Teriyaki

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 lingură zahăr, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingură sos de soia.

Mod de preparare: Se amestecă ingredientele, se încălzeşte sosul şi se serveşte turnat fierbinte peste bucăţile de peşte.
16.889 vizualizări
1.484 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
2. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
3. Crenvuşti cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Budincă cu sos Moca (Dulciuri > Budinci)
5. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Sos maioneză din cartofi (Sosuri > Sosuri reci)
7. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Curcan cu sos de măruntaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Scoici cu sos de roşii picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Salată de cartofi cu ouă şi pătrunjel cu sos de muştar (Salate > Salate cu ouă)
14. Şalău cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
16. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată de ouă cu sos de sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Sparanghel cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
22. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
23. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
24. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci)
25. Sos de ouă cu unt (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
26. Somon cu sos alb (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de andive cu sos de muştar (Salate > Salate de legume)
28. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Mere umplute cu sos dulce-acrişor (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.