Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel

Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 6 cartofi mari, 2 cepe, 1 catel de usturoi, 1 vanata (200 g), 150 g rosii, 300 g carne de vita tocata, sare, piper, chimen, 2 lingurite de rozmarin, 100 g telemea de oaie, 250 ml apa fiarta cu Vegeta sau Delikat.
Pentru sos: 300 g iaurt si 1 legatura de patrunjel.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb 25 de minute cartofii in coaja. Ceapa si usturoiul se curata, la fel si rosiile, vinetele, care apoi se taie in cubulete.
Tocatura de carne se caleste putin intr-o tigaie, fara grasime, impreuna cu ceapa si usturoiul tocate. Se adauga si legumele, sarea, piperul, chimenul si rozmarinul. Se lasa sa se caleasca putin.
Se taie telemeaua in bucatele mici. Cartofii se taie in doua si se scobesc putin cu o lingurita. Se asaza in ei umplutura, se pun intr-o tava, se presara deasupra branza. Se pune in tava apa fiarta cu Delikat si se baga 20 de minute la cuptor.
Se servesc cu iaurt (bine batut cu furculita) amestecat cu patrunjelul tocat.
5.654 vizualizări
637 tipăriri
6 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
15. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
17. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
19. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
28. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
30. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.