Sos Best - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Sosuri pentru spaghete » Sos Best

Sos Best

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 cutie de bulion gros (pasta de tomate), 500 ml apa, 2 linguri de zahar, 1 lingura cu varf de menta uscata (de la plic), 200 g telemea de vaca uscata rasa, 200 g cabanos afumat, 200 g sunca presata, 1 cutie ciuperci, 1 praf de sare, 1 varf de cutit de piper, 1 varf de cutit de praf de curry si eventual alte condimente, dupa gust; 2 linguri ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pune la foc potrivit bulionul intr-o cratita de 2-3 litri, se adauga apa, zaharul si se omogenizeaza. Separat se pun la calit intr-o tigaie timp de 6-7 minute ciupercile, cabanosul se taie rondele subtiri si apoi se taie in patru si se adauga la calit impreuna cu sunca presata taiata cubulete mici. Dupa 3-4 minute se scot si se adauga la sosul care intre timp a inceput sa fiarba, se pune branza rasa, iar dupa ce sosul a inceput sa clocoteasca, se pune menta, sarea, piperul si celelalte condimente. Se lasa la racit timp de 10-15 min.
Se serveste separat la spaghete, cu vin alb dulce sau demidulce (de preferat Pinot Gris sau Muscat Ottonel de Murfatlar).
5.652 vizualizări
790 tipăriri
14 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
16. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
17. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
20. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Fatush (Salate > Salate de legume)
22. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
23. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
24. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
25. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
26. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
27. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Caracatiţă în stil mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
30. Salată de peşte cu sos de muştar (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.