Plăcinţele din mălai - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Plăcinţele din mălai

Plăcinţele din mălai

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1/2 l iaurt sau lapte batut, un ou, 20 g drojdie sau o lingurita rasa de bicarbonat, sare, marar dupa gust si malai cat este necesar pentru a obtine o coca mai subtire.

Mod de preparare: Se amesteca oul cu iaurtul si mararul, se adauga bicarbonatul, sarea si apoi malaiul. Compozitia se lasa o jumatate de ora la caldura. Apoi se ia din compozitie cu o lingura mai mare si se toarna intr-o tigaie cu ulei bine incins. Cand se toarna in tigaie, se aranjeaza placintelele intr-o forma usor alungita. Se servesc calde, cu smantana.
7.176 vizualizări
1.242 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pizza din carne tocată cu ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Budincă de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Tort cu fructe Daniela (Dulciuri > Torturi)
5. Sorbet din pepene galben (Dulciuri > Îngheţate)
6. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
8. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
9. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Plăcinţele de cartofi cu susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
13. Frigărui din miel dobrogean (Mâncăruri > Fripturi)
14. Tort din brânză de vacă (Pască) (Dulciuri > Prăjituri)
15. Plăcinţele din brânză de vacă, cu compot (Dulciuri > Prăjituri)
16. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Crochete din ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
19. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Cornuleţe din zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
24. Budincă de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Plăcinţele cu mere (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Budincă de franzelă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci)
28. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
30. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.