Plăcinţele din mălai - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Plăcinţele din mălai

Plăcinţele din mălai

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1/2 l iaurt sau lapte batut, un ou, 20 g drojdie sau o lingurita rasa de bicarbonat, sare, marar dupa gust si malai cat este necesar pentru a obtine o coca mai subtire.

Mod de preparare: Se amesteca oul cu iaurtul si mararul, se adauga bicarbonatul, sarea si apoi malaiul. Compozitia se lasa o jumatate de ora la caldura. Apoi se ia din compozitie cu o lingura mai mare si se toarna intr-o tigaie cu ulei bine incins. Cand se toarna in tigaie, se aranjeaza placintelele intr-o forma usor alungita. Se servesc calde, cu smantana.
7.118 vizualizări
1.221 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Tort din pişcoturi de şampanie cu dulceaţă (Dulciuri > Torturi)
3. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Budincă de pâine cu şuncă sau salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Plăcintă din cartofi şi brânză feta (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Pîinişoare italieneşti din cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Îngheţată din suc de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Plăcinţele cu mere şi flori de soc (Dulciuri > Prăjituri)
9. Budincă de spanac cu franzelă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Budincă de praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Pizza din cartofi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
18. Tocană din orice fel de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Frigărui din miel dobrogean (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Budincă de macaroane cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Aperitiv din roşii cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Budincă de morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Desert din piure de castane (Dulciuri > Creme)
27. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Budincă de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Budincă de somn (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Chiftele din surimi cu porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.