Plăcinţele din mălai - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Plăcinţele din mălai

Plăcinţele din mălai

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1/2 l iaurt sau lapte batut, un ou, 20 g drojdie sau o lingurita rasa de bicarbonat, sare, marar dupa gust si malai cat este necesar pentru a obtine o coca mai subtire.

Mod de preparare: Se amesteca oul cu iaurtul si mararul, se adauga bicarbonatul, sarea si apoi malaiul. Compozitia se lasa o jumatate de ora la caldura. Apoi se ia din compozitie cu o lingura mai mare si se toarna intr-o tigaie cu ulei bine incins. Cand se toarna in tigaie, se aranjeaza placintelele intr-o forma usor alungita. Se servesc calde, cu smantana.
6.612 vizualizări
1.083 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Budincă de franzelă cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
3. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
4. Salată din peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
5. Rasol din cap de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Prăjitură din foi cu zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
7. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Budincă de tăiţei cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Piure din cartofi copţi cu ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Chiftele din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Budincă de orez (Dulciuri > Budinci)
12. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Budincă de cartofi (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Pasteta din şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Saramură de plătică (reţetă din Deltă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
23. Gogoşi din aluat pripit (Dulciuri > Gogoşi)
24. Ficat cu mălai (Mâncăruri > Fripturi)
25. Budincă cu nucă de cocos rasă (Dulciuri > Budinci)
26. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci)
27. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
28. Tort de mac din Hajdusag (Dulciuri > Torturi)
29. Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.