Plăcinţele din mălai - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Plăcinţele din mălai

Plăcinţele din mălai

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1/2 l iaurt sau lapte batut, un ou, 20 g drojdie sau o lingurita rasa de bicarbonat, sare, marar dupa gust si malai cat este necesar pentru a obtine o coca mai subtire.

Mod de preparare: Se amesteca oul cu iaurtul si mararul, se adauga bicarbonatul, sarea si apoi malaiul. Compozitia se lasa o jumatate de ora la caldura. Apoi se ia din compozitie cu o lingura mai mare si se toarna intr-o tigaie cu ulei bine incins. Cand se toarna in tigaie, se aranjeaza placintelele intr-o forma usor alungita. Se servesc calde, cu smantana.
6.937 vizualizări
1.175 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Budincă cu sos Moca (Dulciuri > Budinci)
8. Terină din peşte cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Galete de mălai cu salam (Mâncăruri > Preparate din mălai)
11. Budincă de vanilie (Dulciuri > Budinci)
12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Plăcinţele cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
17. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Budincă de cartofi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Budincă de griş (Dulciuri > Budinci)
20. Tort de mac din Hajdusag (Dulciuri > Torturi)
21. Budincă de cozonac cu mere (Dulciuri > Budinci)
22. Budincă de legume cu salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
24. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Plăcinţele din brânză de vacă, cu compot (Dulciuri > Prăjituri)
30. Desert din pepene cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.