Plăcinţele din mălai - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Plăcinţele din mălai

Plăcinţele din mălai

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1/2 l iaurt sau lapte batut, un ou, 20 g drojdie sau o lingurita rasa de bicarbonat, sare, marar dupa gust si malai cat este necesar pentru a obtine o coca mai subtire.

Mod de preparare: Se amesteca oul cu iaurtul si mararul, se adauga bicarbonatul, sarea si apoi malaiul. Compozitia se lasa o jumatate de ora la caldura. Apoi se ia din compozitie cu o lingura mai mare si se toarna intr-o tigaie cu ulei bine incins. Cand se toarna in tigaie, se aranjeaza placintelele intr-o forma usor alungita. Se servesc calde, cu smantana.
7.060 vizualizări
1.203 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pizza din cartofi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
4. Găluşte din brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Bărcuţe din andive (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Plăcinţele cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Plăcinţele de cartofi şi morcovi cu mac (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Chifteluţe din piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Îngheţată din suc de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
12. Tort din griş (Dulciuri > Torturi)
13. Frigărui din miel dobrogean (Mâncăruri > Fripturi)
14. Chiftele din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Aperitiv din roşii cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
17. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Papanaşi din mere cu drojdie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Budincă de cartofi cu mere (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
21. Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
23. Crochete din carne cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Bulete din cod file (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Budincă de orez (Dulciuri > Budinci)
27. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Galete de mălai cu salam (Mâncăruri > Preparate din mălai)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.