Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Plăcinţele din mălai |
Plăcinţele din mălai
Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1/2 l iaurt sau lapte batut, un ou, 20 g drojdie sau o lingurita rasa de bicarbonat, sare, marar dupa gust si malai cat este necesar pentru a obtine o coca mai subtire. Mod de preparare: Se amesteca oul cu iaurtul si mararul, se adauga bicarbonatul, sarea si apoi malaiul. Compozitia se lasa o jumatate de ora la caldura. Apoi se ia din compozitie cu o lingura mai mare si se toarna intr-o tigaie cu ulei bine incins. Cand se toarna in tigaie, se aranjeaza placintelele intr-o forma usor alungita. Se servesc calde, cu smantana.
6.612 vizualizări
Versiunea printabilă1.083 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 2. Budincă de franzelă cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci) 3. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume) 4. Salată din peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte) 5. Rasol din cap de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Prăjitură din foi cu zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri) 7. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 8. Budincă de tăiţei cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume) 9. Piure din cartofi copţi cu ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 10. Chiftele din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 11. Budincă de orez (Dulciuri > Budinci) 12. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză) 13. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 14. Budincă de cartofi (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 15. Pasteta din şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză) 18. Saramură de plătică (reţetă din Deltă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 21. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte) 23. Gogoşi din aluat pripit (Dulciuri > Gogoşi) 24. Ficat cu mălai (Mâncăruri > Fripturi) 25. Budincă cu nucă de cocos rasă (Dulciuri > Budinci) 26. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci) 27. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 28. Tort de mac din Hajdusag (Dulciuri > Torturi) 29. Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte) |