Budincă de spanac cu franzelă (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Budincă de spanac cu franzelă (I)

Budincă de spanac cu franzelă (I)

Ingrediente: 1 kg spanac, 150 g franzela, 100 ml lapte, 200 ml smintina, 100 g unt, margarina sau untdelemn, 50 g faina, 150 ml suc de rosii, 150 g brinza telemea, o lingurita marar taiat marunt, un virf cutit piper, 4 oua si un albus sau 5 oua.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Dupa ce s-a spalat, spanacul se fierbe, 5 minute si, apoi, se lasa in strecuratoare pina se raceste.Se trece apoi prin masina de tocat, impreuna cu franzela muiata in lapte si nestoarsa.La tocatura se adauga brinza rasa (care sareaza), smintina , faina, untul moale sau topit (margarina, untdelemnul), sucul de rosii, galbenusurile, mararul si piperul, amestecindu-se bine.Dupa aceea, se amesteca usor, prin rasturnare cu albusurile batute spuma, se desarta in forma de cca 2 l si se coaceSe introduce in cuptorul bine incins dinainte, unde se lasa 30-40 minute, pina cind budinca se rumeneste frumos.Nu se deschide cuptorul 20 minute. Cind se scoate din cuptor, se trece cu cutitul pe margine, ca budinca sa se desprinda, daca s-a lipit, apoi se pune farfuria de servit deasupra ei si se rastoarna.
1.757 vizualizări
723 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
5. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.