Budincă cu brânză de vacă (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Budincă cu brânză de vacă (II)

Budincă cu brânză de vacă (II)

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g brinza de vaca, 100 g unt, 2 linguri smintina, 1 lingura faina, 3 linguri zahar, 100 g stafide, 4 oua, coaja rasa de la o lamiie, un praf sare, unt si pesmet pentru forma, sos de vanilie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Brinza de vaca, fara zer, se da prin sita, se pune intr-un castron si se freaca cu zaharul, smintina, sarea, untul incalzit si coaja de lamiie. Se adauga faina si stafidele si se amesteca bine, apoi galbenusurile, unul cite unul, si spuma de albusuri. Se asaza intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor, la foc potrivit si se lasa pina se rumeneste. Se serveste cu sos de vanilie.
2.017 vizualizări
720 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
25. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.