Peşte Teriyaki - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Peşte Teriyaki

Peşte Teriyaki

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de peste (de aprox. 100-150 g fiecare), faina, 2 linguri ulei.
Marinata: 3 linguri sos de soia, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura zahar, 1 lingura praf de ghimbir
Sosul Teriyaki: 1 lingura zahar, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura sos de soia.

Mod de preparare: Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata se da usor prin faina. Marinata ramasa se pastreaza.
Se toarna sosul fierbinte peste fiecare bucata de peste si se serveste cu garnitura de orez (fiert scazut) si muraturi in otet (telina, conopida).
5.193 vizualizări
875 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Cubuleţe de peşte dulci acrişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Salată ardelenească cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
6. Peşte prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Peşte cu sos de usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Peşte alb cu sos de ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Saramură de peşte cu ardei capia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Budincă de spanac cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Zacuscă de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Plachie de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Găluşte de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Peşte pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Zacuscă de peşte cu arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Rasol de peşte cu cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Supă de peşte cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Tagliatelle carbonara cu peşte afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Piftie de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
29. Peşte prăjit în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Peşte cu lămâie şi ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.