Peşte Teriyaki - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Peşte Teriyaki

Peşte Teriyaki

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de peste (de aprox. 100-150 g fiecare), faina, 2 linguri ulei.
Marinata: 3 linguri sos de soia, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura zahar, 1 lingura praf de ghimbir
Sosul Teriyaki: 1 lingura zahar, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura sos de soia.

Mod de preparare: Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata se da usor prin faina. Marinata ramasa se pastreaza.
Se toarna sosul fierbinte peste fiecare bucata de peste si se serveste cu garnitura de orez (fiert scazut) si muraturi in otet (telina, conopida).
5.342 vizualizări
932 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Sufleu de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Peşte pane în ou şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată de peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
7. Peşte la cuptor cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
10. Fileuri de peşte cu sos de mere (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Peşte la tigaie cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Musaca de peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Supă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Salată de peşte cu sos de muştar (Salate > Salate cu peşte)
22. Bulete de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Peşte prăjit în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Peşte cu usturoi şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Crochete de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Fileuri de peşte coapte în pâine (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)
29. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Peşte la cuptor cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.