Peşte Teriyaki - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Peşte Teriyaki

Peşte Teriyaki

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de peste (de aprox. 100-150 g fiecare), faina, 2 linguri ulei.
Marinata: 3 linguri sos de soia, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura zahar, 1 lingura praf de ghimbir
Sosul Teriyaki: 1 lingura zahar, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura sos de soia.

Mod de preparare: Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata se da usor prin faina. Marinata ramasa se pastreaza.
Se toarna sosul fierbinte peste fiecare bucata de peste si se serveste cu garnitura de orez (fiert scazut) si muraturi in otet (telina, conopida).
5.513 vizualizări
1.000 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pasteta de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Peşte pe legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Crochete de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Peşte prăjit în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Peşte oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Peşte cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Crochete din peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Peşte alb cu sos de ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
12. Peşte alb prăjit cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. File de peşte cu condimente (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
15. Rulouri cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Saramură de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Peşte mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Peşte cu susan şi sos acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Rulouri de peşte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Terină din peşte cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Peşte cu crustă de praf de ardei iute (chili) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Peşte la cuptor cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Peşte pane cu piure de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Peşte sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.