Peşte Teriyaki - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Peşte Teriyaki

Peşte Teriyaki

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de peste (de aprox. 100-150 g fiecare), faina, 2 linguri ulei.
Marinata: 3 linguri sos de soia, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura zahar, 1 lingura praf de ghimbir
Sosul Teriyaki: 1 lingura zahar, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura sos de soia.

Mod de preparare: Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata se da usor prin faina. Marinata ramasa se pastreaza.
Se toarna sosul fierbinte peste fiecare bucata de peste si se serveste cu garnitura de orez (fiert scazut) si muraturi in otet (telina, conopida).
5.575 vizualizări
1.021 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte à la bonne femme (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Ciorbă de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte)
4. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Peşte spadă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Yum Yum (Peşte thailandez) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Crochete de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
14. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ouă umplute cu pastă de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
18. Saramură de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)
20. Fileuri de peşte în haină de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Peşte oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Fileuri de peşte coapte în pâine (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Peşte la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Plăcintă cu peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Legume cu rasol de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.