Peşte Teriyaki - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Peşte Teriyaki

Peşte Teriyaki

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de peste (de aprox. 100-150 g fiecare), faina, 2 linguri ulei.
Marinata: 3 linguri sos de soia, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura zahar, 1 lingura praf de ghimbir
Sosul Teriyaki: 1 lingura zahar, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura sos de soia.

Mod de preparare: Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata se da usor prin faina. Marinata ramasa se pastreaza.
Se toarna sosul fierbinte peste fiecare bucata de peste si se serveste cu garnitura de orez (fiert scazut) si muraturi in otet (telina, conopida).
6.017 vizualizări
1.161 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Mâncărică de peşte cu ţelină şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Peşte cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată ca la Nisa cu peşte proaspăt şi lipie (Salate > Salate cu peşte)
5. Aspic de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Peşte în aluat crocant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Tartă cu peşte şi andive (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Curry cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Ouă umplute cu pastă de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Peşte pe legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Marinată de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte)
15. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Peşte rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Peşte la sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată de peşte Primăvara (Salate > Salate cu peşte)
20. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte)
21. Salată chinezească cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
22. Peşte cu sos pescador (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Fish and chips (Peşte cu cartofi prăjiţi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de peşte fiert (Salate > Salate cu peşte)
25. Peşte cu sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Chiftele de peşte în stil indian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Rulouri cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. File de peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Peşte alb în suc de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.