Peşte cu grapefruit - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte cu grapefruit

Peşte cu grapefruit

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de peste (cod sau salau) a 150 g, cateva picaturi de sos Worcester, sare, piper, 1/2 ceasca ulei de masline, 2 catei de usturoi, 400 g dovlecei, 3-4 grapefruit-uri, putina zeama de grapefruit, 2 linguri unt.
Pentru sos: 2 galbenusuri, 2 linguri zeama de grapefruit, 1 lingurita mustar, 250 g iaurt, 2 linguri smantana, 1/2 legatura marar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala fileurile de peste, se zvanta, se stropesc cu zeama de lamaie si cu sos Worcester, se sareaza, se pipereaza si se tin 10-15 minute la frigider, ca sa se patrunda. Usturoiul curatat si zdrobit cu putina sare se caleste in uleiul incins. Se adauga dovleceii taiati felii, se prajesc si ei putin, se scot din tigaie si se pun deoparte. Se curata grapefruit-urile de coaja si se desfac felii. Se scoate pestele din frigider, se stropeste cu putina zeama de grapefruit si se prajeste in uleiul cu usturoi, in care s-a incorporat si untul. Se prepara sosul, amestecand bine galbenusurile cu zeama de grapefruit, mustarul, iaurtul si smantana. Se aseaza feliile de grapefruit de jur-imprejur pe marginea platoului, la mijloc se pun rondelele de dovlecel si peste ele fileurile de peste, se toarna deasupra sosul si se garnisesc cu fire de marar verde.
2.409 vizualizări
640 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
12. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
16. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
23. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Supă de peşte cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată ardelenească cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată de peşte marinat şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată de peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
30. Salată ucraineană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.