Peşte rasol (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte rasol (II)

Peşte rasol (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg peste (cu mai putine oase - salau, somn, calcan), 300 g morcovi, 300 g patrunjel radacina, o telina potrivita, 3 cepe mijlocii, o lingurita boabe de piper, 2 cartofi, 2 foi de dafin, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de vin alb, o lingura de margarina vegetala, o lingura de patrunjel tocat, 2 linguri de otet, sare dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Zarzavatul (morcovii, patrunjelul, telina) se curata si se taie in felii de marimea unui deget. Se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata si taiata rondele. In timp ce fierbe se adauga cartofii, curatati de coaja, care se scot imediat ce sunt gata. In zeama cu zarzavat se adauga sarea, pestele (curatat) si taiat felii mari. Se acreste cu otet, vin si se pun piperul boabe si foile de dafin. Se lasa sa fiarba acoperit 20-30 minute. (Atentie: nu se fierbe mult pentru ca se zdrobeste. Se incearca cu furculita.) Dupa ce a fiert, pestele se pune pe un platou si se orneaza cu zarzavatul fiert, cartofii felii de 2-3 cm grosime, se presara patrunjel verde, se unge cu margarina si se stropeste cu zeama de lamaie.
Se serveste fierbinte.
2.495 vizualizări
719 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
17. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.