Friptură de peşte - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Friptură de peşte

Friptură de peşte

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg peşte (crap, pălămidă, somn, etc.), 100 ml untdelemn, 200 g zarzavat (morcov, pătrunjel, ţelină, ceapă), sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Peştele curăţat de solzi, intestine, bronhii, se aşează într-o cratiţă sau tavă, întreg sau tăiat în bucăţi (pe grosime), pe un soclu de zarzavat, se presară un vârf de cuţit cu piper şi se unge bine cu untdelemnul. În tavă se pun 4-5 linguri cu apă şi 1/2 linguriţă cu sare. Tava se introduce în cuptor, la foc mijlociu, unde se lasă 30-40 minute, stropindu-se peştele din când în când cu sosul din tavă, cu care se va săra; peştele se întoarce ca să se rumenească uniform şi se completează lichidul când scade. Se serveşte cu garnitură de orez, cu cartofi, salate, etc.
2.044 vizualizări
500 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
3. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
5. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
14. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
15. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
19. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată de castraveţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
25. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
28. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Supă de peşte cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.