Pastă din peşte rasol (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Pastă din peşte rasol (I)

Pastă din peşte rasol (I)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg peste fiert rasol, o ceapa mare (100 g), 3 linguri untdelemn, 150 g unt, un virf de cutit piper, un virf de lingurita ienibahar, 1/2 lingurita nucsoara rasa, sare fina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierbe intreg sau taiat in bucati mari, intr-un vas de marime potrivita. In apa se fierb, in prealabil, zarzavatul si ceapa taiate in sferturi si cartofii intregi care se scot dupa ce au fiert; restul de zarzavat se lasa sa fiarba in continuare. Dupa ce pestele s-a racit, carnea se scoate de pe oase, se trece prin masina de tocat de 2 ori, impreuna cu ceapa taiata marunt si calita in untdelemn cu 1/2 lingurita cu sare si condimentele, la foc mic, pina cind devine lucioasa, fara sa se rumeneasca. Untul se freaca pina cind se moaie, apoi se adauga tocatura, amestecindu-se bine; se sareaza dupa gust. Pasta se aranjeaza pe un platou sau cu ea se fac sandvisuri.
1.758 vizualizări
435 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
11. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
15. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
17. Pastă de ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.