Omletă cu fasole verde (II) - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Omletă cu fasole verde (II)

Omletă cu fasole verde (II)

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline, 1/2 ceapă tăiată felii, o mână de fasole verde boabe, 1/2 ardei gras verde, o mână de pătrunjel tăiat mărunt, 4 ouă.

Mod de preparare: Se călesc ceapa, boabele de fasole verde şi ardeiul în uleiul de măsline. Se adaugă pătrunjelul şi apoi ouăle bătute spumă. Se prăjeşte pe ambele părţi şi se serveşte la micul dejun.
6.012 vizualizări
1.142 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Spaghete cu sos de şuncă şi verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Ciorbă pescărească (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Omletă cu raci sau cu langustă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Supă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Omletă cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Omletă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
11. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Caltaboş (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Glazură de cacao (II) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
15. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Peşte cu sos de usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
18. Salată tzatziki (II) (Salate > Salate de legume)
19. Ouă florentine (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Marinată de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Maioneză de fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Tartă cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri)
26. Paella (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată rusească (II) (Salate > Salate de legume)
28. Lipii cu fasole picantă (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Şalău cu cremă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.