Omletă cu fasole verde (II) - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Omletă cu fasole verde (II)

Omletă cu fasole verde (II)

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline, 1/2 ceapă tăiată felii, o mână de fasole verde boabe, 1/2 ardei gras verde, o mână de pătrunjel tăiat mărunt, 4 ouă.

Mod de preparare: Se călesc ceapa, boabele de fasole verde şi ardeiul în uleiul de măsline. Se adaugă pătrunjelul şi apoi ouăle bătute spumă. Se prăjeşte pe ambele părţi şi se serveşte la micul dejun.
6.147 vizualizări
1.178 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de fasole boabe cu mărar  (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Salată ţărănească cu fasole uscată şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
5. Piure de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Omletă ţărănească (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Omletă cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Supă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Tort de omletă cu 3 arome (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Fasole verde sau ţucără cu sos de roşii şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Conopidă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de cartofi şi morcovi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pizza vegetariană (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Zacuscă de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Omletă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Omletă italiană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
26. Tartă de ciocolată (II) (Dulciuri > Prăjituri)
27. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Omletă cu muştar şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Dovlecei pane (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Salată de pepene galben (II) (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.