Dovlecei umpluţi cu carne (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Dovlecei umpluţi cu carne (II)

Dovlecei umpluţi cu carne (II)

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 dovlecei potriviti, 400 g carne macra, 2-3 cepe, 2 linguri orez, patrunjel si marar tocat, sare, piper, 2 linguri untura; Sosul: ½ kg rosii, ½ ceapa, 1 lingurita faina, sare, patrunjel tocat, 1 lingura untura, smintina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se rad dovleceii de coaja, se taie in doua si se scobesc de miez. Carnea se toaca, se pune intr-un castron, se adauga doua-trei cepe taiate marunt, prajite sau crude si o lingura de untura, orezul spalat, patrunjelul si mararul tocat, piperul si sarea. Se amesteca totul bine si cu aceasta umplutura se umplu dovleceii, se dau prin faina si se prajesc in untura, se asaza intr-o cratita si se acopera cu sosul preparat astfel:se prajeste ceapa fin tocata si faina in untura pina se rumenesc putin. Se stinge rintasul cu zeama de rosii(fierte si strecurate) si se adauga sare. Dovleceii trebuie sa fie acoperiti cu acest sos, daca nu sint acoperiti, se adauga apa. Se presara cu patrunjel tocat, se pune cratita la foc, se lasa sa fiarba putin, apoi se dau la cuptor pina sint gata.
Se servesc cu smintina.
2.190 vizualizări
677 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de vară cu dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de dovlecei cu griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.