Ciorbă de fasole albă cu costiţă afumată - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de fasole albă cu costiţă afumată

Ciorbă de fasole albă cu costiţă afumată

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g fasole alba, 200 g morcovi, 2,5 l apa, 100 g telina, 100 g patrunjel-pastirnac, 150 g ceapa, 1 legatura verdeata (marar), patrunjel sau leustean, 400 g rosii, 250 g costita afumata, 100 g pasta de tomate, 50 ml otet, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Fasolea se alege de corpurile straine si se spala; se pune la fiert in apa rece, schimbindu-se apa de doua ori (cu apa fiarta), dupa care se adauga costita afumata (intreaga). Legumele se curata, se spala, se taie marunt, (rosiile in sferturi) si se adauga toate in vasul cu fasole cind aceasta este fiarta pe jumatate. Pasta de tomate se dilueaza cu ciorba si se adauga in vasul cu fasole, amestecind compozitia. Se mai fierbe 10-15 minute, se adauga otetul si se controleaza gustul de sare.
Costita se dezoseaza, se taie cuburi si se adauga in vasul cu ciorbă. Se serveste cu verdeata taiata marunt.
6.051 vizualizări
588 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
2. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Supă de ou cu costiţă, mărar şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.