Budincă de cartofi (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Budincă de cartofi (II)

Budincă de cartofi (II)

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura ceapa verde, 2-3 morcovi, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper, 1 varf de cutit nucsoara, 1 varf de cutit chimen, 1 varf de cutit curry, cateva codite de ceapa verde, 2 linguri unt, 100 g cascaval ras.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri, iar ceapa verde - rondele. Morcovii se dau pe razatoarea mare. Intr-un castron se amesteca bine iaurtul cu smantana si galbenusurile, se condimenteaza cu sare, piper, chimen, curry si nucsoara si se adauga coditele de ceapa taiate fasii. Se unge cu unt o forma de budinca, se amesteca legumele cu un rantas preparat din putina faina rumenita in unt si stinsa cu apa sau lapte. Se pune compozitia in forma, se toarna peste ea sosul de iaurt + smantana + galbenusuri, se presara cu cascavalul ras si se baga in cuptorul incins la 180-200 grade C. Se lasa budinca 40-50 de minute, pana se rumeneste frumos.
Se scoate din cuptor si se serveste fierbinte, ca felul unu sau ca garnitura langa peste ori fripturi.
2.613 vizualizări
465 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de gulii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
28. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
29. Supă de post cu cartofi şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.