Lebărvurşti (Leberwurst) (III) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 kg ficat de porc, 1,5 kg carne de porc, 1 kg sorici, 2 kg slanină cruda, 500 g ceapă, 10 g piper, 3 oua, circa 10 m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase.

Mod de preparare: Ficatul se curata de vene si se spala. Se topeste o cantitate de circa 200 g slanina. Soriciul se trece prin flacara si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura cu putina apa. Ficatul, carnea, slanina si soriciul se fierb, se lasa sa se raceasca si se toaca cu masina. Compozitia se amesteca cu ceapa prajita, sare, piper, nucsoara si se trece din nou prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale, omogenizand bine compozitia.
Se pregatesc intestinele si se umplu cu aceasta compozitie, se leaga la capete si se pun la fiert intr-un vas cu apa fierbinte, circa o ora, timp in care se verifica daca este fiert. Se scoate intr-un vas cu apa rece unde se tine circa 30 minute, apoi se scurge si se pastreaza la rece.
9.606 vizualizări
1.268 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Cremă de banane (III) (Dulciuri > Creme)
4. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă de usturoi (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
7. Tartă cu mere (III) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte)
10. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată de crudităţi (III) (Salate > Salate de legume)
12. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Supă cremă de conopidă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ciuperci umplute (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
16. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Tort cu căpşuni (III) (Dulciuri > Torturi)
19. Lebărvurşti (Leberwurst) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ghiveci de legume (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Caltaboş (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Peşte la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.