Lebărvurşti (Leberwurst) (III) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 kg ficat de porc, 1,5 kg carne de porc, 1 kg sorici, 2 kg slanină cruda, 500 g ceapă, 10 g piper, 3 oua, circa 10 m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase.

Mod de preparare: Ficatul se curata de vene si se spala. Se topeste o cantitate de circa 200 g slanina. Soriciul se trece prin flacara si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura cu putina apa. Ficatul, carnea, slanina si soriciul se fierb, se lasa sa se raceasca si se toaca cu masina. Compozitia se amesteca cu ceapa prajita, sare, piper, nucsoara si se trece din nou prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale, omogenizand bine compozitia.
Se pregatesc intestinele si se umplu cu aceasta compozitie, se leaga la capete si se pun la fiert intr-un vas cu apa fierbinte, circa o ora, timp in care se verifica daca este fiert. Se scoate intr-un vas cu apa rece unde se tine circa 30 minute, apoi se scurge si se pastreaza la rece.
9.219 vizualizări
1.151 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de ciuperci (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Salată de crudităţi (III) (Salate > Salate de legume)
6. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Cremă de banane (III) (Dulciuri > Creme)
9. Ghiveci pentru iarnă (III) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
10. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Ciuperci marinate (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Salată Waldorf (III) (Salate > Salate de legume)
16. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
17. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
20. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de conopidă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Tartă cu mere (III) (Dulciuri > Prăjituri)
24. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Tort cu căpşuni (III) (Dulciuri > Torturi)
26. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciuperci umplute (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Ghiveci de legume (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.