Lebărvurşti (Leberwurst) (III) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 kg ficat de porc, 1,5 kg carne de porc, 1 kg sorici, 2 kg slanină cruda, 500 g ceapă, 10 g piper, 3 oua, circa 10 m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase.

Mod de preparare: Ficatul se curata de vene si se spala. Se topeste o cantitate de circa 200 g slanina. Soriciul se trece prin flacara si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura cu putina apa. Ficatul, carnea, slanina si soriciul se fierb, se lasa sa se raceasca si se toaca cu masina. Compozitia se amesteca cu ceapa prajita, sare, piper, nucsoara si se trece din nou prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale, omogenizand bine compozitia.
Se pregatesc intestinele si se umplu cu aceasta compozitie, se leaga la capete si se pun la fiert intr-un vas cu apa fierbinte, circa o ora, timp in care se verifica daca este fiert. Se scoate intr-un vas cu apa rece unde se tine circa 30 minute, apoi se scurge si se pastreaza la rece.
7.538 vizualizări
739 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte)
5. Ciuperci umplute (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Cremă de banane (III) (Dulciuri > Creme)
8. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Peşte la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Tartă cu mere (III) (Dulciuri > Prăjituri)
13. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
16. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Tartă cu ciuperci (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Supă cremă de conopidă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Caltaboş (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.