Lebărvurşti (Leberwurst) (III) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 kg ficat de porc, 1,5 kg carne de porc, 1 kg sorici, 2 kg slanină cruda, 500 g ceapă, 10 g piper, 3 oua, circa 10 m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase.

Mod de preparare: Ficatul se curata de vene si se spala. Se topeste o cantitate de circa 200 g slanina. Soriciul se trece prin flacara si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura cu putina apa. Ficatul, carnea, slanina si soriciul se fierb, se lasa sa se raceasca si se toaca cu masina. Compozitia se amesteca cu ceapa prajita, sare, piper, nucsoara si se trece din nou prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale, omogenizand bine compozitia.
Se pregatesc intestinele si se umplu cu aceasta compozitie, se leaga la capete si se pun la fiert intr-un vas cu apa fierbinte, circa o ora, timp in care se verifica daca este fiert. Se scoate intr-un vas cu apa rece unde se tine circa 30 minute, apoi se scurge si se pastreaza la rece.
7.640 vizualizări
765 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci umplute (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ghiveci pentru iarnă (III) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
5. Supă cremă de conopidă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
9. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte)
10. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă cremă de ciuperci (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Tartă cu ciuperci (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Tartă cu mere (III) (Dulciuri > Prăjituri)
21. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Supă de usturoi (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Salată de crudităţi (III) (Salate > Salate de legume)
24. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.