Lebărvurşti (Leberwurst) (III) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 kg ficat de porc, 1,5 kg carne de porc, 1 kg sorici, 2 kg slanină cruda, 500 g ceapă, 10 g piper, 3 oua, circa 10 m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase.

Mod de preparare: Ficatul se curata de vene si se spala. Se topeste o cantitate de circa 200 g slanina. Soriciul se trece prin flacara si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura cu putina apa. Ficatul, carnea, slanina si soriciul se fierb, se lasa sa se raceasca si se toaca cu masina. Compozitia se amesteca cu ceapa prajita, sare, piper, nucsoara si se trece din nou prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale, omogenizand bine compozitia.
Se pregatesc intestinele si se umplu cu aceasta compozitie, se leaga la capete si se pun la fiert intr-un vas cu apa fierbinte, circa o ora, timp in care se verifica daca este fiert. Se scoate intr-un vas cu apa rece unde se tine circa 30 minute, apoi se scurge si se pastreaza la rece.
7.423 vizualizări
713 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Tort cu căpşuni (III) (Dulciuri > Torturi)
3. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
5. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
6. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Lebărvurşti (Leberwurst) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Caltaboş (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Supă cremă de conopidă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de usturoi (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Ciuperci umplute (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
19. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată de crudităţi (III) (Salate > Salate de legume)
21. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Supă cremă de ciuperci (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Tartă cu mere (III) (Dulciuri > Prăjituri)
28. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ghiveci pentru iarnă (III) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.