Lebărvurşti (Leberwurst) (III) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 kg ficat de porc, 1,5 kg carne de porc, 1 kg sorici, 2 kg slanină cruda, 500 g ceapă, 10 g piper, 3 oua, circa 10 m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase.

Mod de preparare: Ficatul se curata de vene si se spala. Se topeste o cantitate de circa 200 g slanina. Soriciul se trece prin flacara si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura cu putina apa. Ficatul, carnea, slanina si soriciul se fierb, se lasa sa se raceasca si se toaca cu masina. Compozitia se amesteca cu ceapa prajita, sare, piper, nucsoara si se trece din nou prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale, omogenizand bine compozitia.
Se pregatesc intestinele si se umplu cu aceasta compozitie, se leaga la capete si se pun la fiert intr-un vas cu apa fierbinte, circa o ora, timp in care se verifica daca este fiert. Se scoate intr-un vas cu apa rece unde se tine circa 30 minute, apoi se scurge si se pastreaza la rece.
9.616 vizualizări
1.270 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
2. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
4. Tort cu căpşuni (III) (Dulciuri > Torturi)
5. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Ciuperci marinate (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Salată Waldorf (III) (Salate > Salate de legume)
8. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Ghiveci pentru iarnă (III) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
13. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Supă cremă de ciuperci (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte)
16. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Tartă cu mere (III) (Dulciuri > Prăjituri)
18. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Cremă de banane (III) (Dulciuri > Creme)
20. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
23. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Supă de usturoi (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Supă cremă de conopidă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.