Lebărvurşti (Leberwurst) (III) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 kg ficat de porc, 1,5 kg carne de porc, 1 kg sorici, 2 kg slanină cruda, 500 g ceapă, 10 g piper, 3 oua, circa 10 m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase.

Mod de preparare: Ficatul se curata de vene si se spala. Se topeste o cantitate de circa 200 g slanina. Soriciul se trece prin flacara si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura cu putina apa. Ficatul, carnea, slanina si soriciul se fierb, se lasa sa se raceasca si se toaca cu masina. Compozitia se amesteca cu ceapa prajita, sare, piper, nucsoara si se trece din nou prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale, omogenizand bine compozitia.
Se pregatesc intestinele si se umplu cu aceasta compozitie, se leaga la capete si se pun la fiert intr-un vas cu apa fierbinte, circa o ora, timp in care se verifica daca este fiert. Se scoate intr-un vas cu apa rece unde se tine circa 30 minute, apoi se scurge si se pastreaza la rece.
7.353 vizualizări
699 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci umplute (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Ghiveci de legume (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
9. Cremă de banane (III) (Dulciuri > Creme)
10. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată Waldorf (III) (Salate > Salate de legume)
12. Supă de usturoi (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
14. Ghiveci pentru iarnă (III) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. Supă cremă de conopidă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată de crudităţi (III) (Salate > Salate de legume)
18. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de ciuperci (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Tartă cu ciuperci (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.