Lebărvurşti (Leberwurst) (III) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 kg ficat de porc, 1,5 kg carne de porc, 1 kg sorici, 2 kg slanină cruda, 500 g ceapă, 10 g piper, 3 oua, circa 10 m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase.

Mod de preparare: Ficatul se curata de vene si se spala. Se topeste o cantitate de circa 200 g slanina. Soriciul se trece prin flacara si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura cu putina apa. Ficatul, carnea, slanina si soriciul se fierb, se lasa sa se raceasca si se toaca cu masina. Compozitia se amesteca cu ceapa prajita, sare, piper, nucsoara si se trece din nou prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale, omogenizand bine compozitia.
Se pregatesc intestinele si se umplu cu aceasta compozitie, se leaga la capete si se pun la fiert intr-un vas cu apa fierbinte, circa o ora, timp in care se verifica daca este fiert. Se scoate intr-un vas cu apa rece unde se tine circa 30 minute, apoi se scurge si se pastreaza la rece.
9.123 vizualizări
1.123 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
2. Salată Waldorf (III) (Salate > Salate de legume)
3. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Ghiveci de legume (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciuperci umplute (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Lebărvurşti (Leberwurst) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Supă de usturoi (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Tort cu căpşuni (III) (Dulciuri > Torturi)
12. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte)
21. Ghiveci pentru iarnă (III) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
24. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Caltaboş (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Tartă cu ciuperci (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Cremă de banane (III) (Dulciuri > Creme)
28. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ciuperci marinate (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.