Lebărvurşti (Leberwurst) (III) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 kg ficat de porc, 1,5 kg carne de porc, 1 kg sorici, 2 kg slanină cruda, 500 g ceapă, 10 g piper, 3 oua, circa 10 m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase.

Mod de preparare: Ficatul se curata de vene si se spala. Se topeste o cantitate de circa 200 g slanina. Soriciul se trece prin flacara si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura cu putina apa. Ficatul, carnea, slanina si soriciul se fierb, se lasa sa se raceasca si se toaca cu masina. Compozitia se amesteca cu ceapa prajita, sare, piper, nucsoara si se trece din nou prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale, omogenizand bine compozitia.
Se pregatesc intestinele si se umplu cu aceasta compozitie, se leaga la capete si se pun la fiert intr-un vas cu apa fierbinte, circa o ora, timp in care se verifica daca este fiert. Se scoate intr-un vas cu apa rece unde se tine circa 30 minute, apoi se scurge si se pastreaza la rece.
9.445 vizualizări
1.221 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte)
2. Salată de crudităţi (III) (Salate > Salate de legume)
3. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
5. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ghiveci de legume (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Lebărvurşti (Leberwurst) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Ghiveci pentru iarnă (III) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
14. Ciuperci marinate (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Tort cu căpşuni (III) (Dulciuri > Torturi)
16. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Caltaboş (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
20. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
21. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Peşte la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.