Lebărvurşti (Leberwurst) (III) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 kg ficat de porc, 1,5 kg carne de porc, 1 kg sorici, 2 kg slanină cruda, 500 g ceapă, 10 g piper, 3 oua, circa 10 m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase.

Mod de preparare: Ficatul se curata de vene si se spala. Se topeste o cantitate de circa 200 g slanina. Soriciul se trece prin flacara si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura cu putina apa. Ficatul, carnea, slanina si soriciul se fierb, se lasa sa se raceasca si se toaca cu masina. Compozitia se amesteca cu ceapa prajita, sare, piper, nucsoara si se trece din nou prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale, omogenizand bine compozitia.
Se pregatesc intestinele si se umplu cu aceasta compozitie, se leaga la capete si se pun la fiert intr-un vas cu apa fierbinte, circa o ora, timp in care se verifica daca este fiert. Se scoate intr-un vas cu apa rece unde se tine circa 30 minute, apoi se scurge si se pastreaza la rece.
9.463 vizualizări
1.225 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Ghiveci pentru iarnă (III) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
5. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Peşte la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Ciuperci umplute (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
13. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Salată de crudităţi (III) (Salate > Salate de legume)
17. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Ciuperci marinate (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Caltaboş (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Supă cremă de conopidă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Tartă cu ciuperci (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Ghiveci de legume (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
30. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.