Caltaboş (III) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Caltaboş (III)

Caltaboş (III)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: ridicată

Ingrediente: 1 kg orez, 1/2 kg ficat de porc, 1/2 de plaman, 1,5 kg de carne de la cap, 1 inima, 300 g de slanina de langa cap, intestine mai groase de la porc, 1 ceapa, sare, piper, cimbru, maghiran.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea, plamanii, inima si 150 gr de slanina se pun la fiert. Cand se vede ca sunt cam pe jumatate fierte, se pune si ficatul.
Orezul se fierbe separat.
150 g slanina se prajeste, apoi se pune si o ceapa la prajit.
Dupa ce toate organele si carnea sunt fierte se toaca toate si se amesteca cu slanina prajita, ceapa si orezul. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, maghiran si se framanta bine, avand grija sa nu se sfarme prea tare orezul.
8.973 vizualizări
687 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
10. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
11. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
14. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Ghiveci de legume (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte)
21. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Lebărvurşti (Leberwurst) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Caltaboş (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.