Ghiveci de legume (III) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Ghiveci de legume (III)

Ghiveci de legume (III)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 5 cartofi, 1 ceapă albă, 1 legătură de ceapă verde, 300 g fasole verde, 250 g mazăre, 4 roşii, 150 g porumb, 4 căţei de usturoi, un morcov, 1 ardei gras roşu, pastă de roşii, ulei, busuioc uscat, cimbru, sare, piper, parmezan, crutoane.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ceapa albă şi ceapa verde se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Ardeiul gras se curăţă de seminţe, se taie în cubuleţe şi se pune lîngă ceapă.
Roşiile se spală, se opăresc timp de cîteva secunde în apă clocotită şi se curăţă de pieliţă. Se taie în cubuleţe sau se dau pe răzătoare şi se pun într-un castron.
Într-o cratiţă se încing patru linguri de ulei, se adaugă morcovul ras, legumele tocate şi se călesc pînă cînd devin moi.
Se adaugă fasolea verde tăiată în bucăţi mai mici, usturoiul, mazărea şi roşiile.
Se toarnă două căni de apă în care s-a dizolvat o lingură de pastă de roşii, sare, cimbru, busuioc uscat, piper şi se lasă la fiert.
Cartofii se curăţă separat, se fierb şi se taie cuburi. Cînd legumele sunt aproape fierte se adaugă boabele de porumb, cartofii, verdeaţa şi se mai fierbe zece minute.
Se serveşte fierbinte, cu parmezan ras şi crutoane.
4.309 vizualizări
493 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de legume de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de chimen cu legume şi ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de legume diverse (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de legume cu găluşte de post (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de legume cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de legume de iarnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de legume de toamnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de legume rapidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de legume verzi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de legume pasate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Buşeuri cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Chifteluţe de legume cu şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de cartofi cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de legume şi zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de chimen cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.