![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Icre negre franţuzeşti |
|
Icre negre franţuzeşti
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie. Mod de preparare: Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Se pun pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie.
8.138 vizualizări
1.163 tipăriri 1 trimitere Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|