Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Icre negre franţuzeşti |
Icre negre franţuzeşti
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie. Mod de preparare: Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Se pun pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie.
7.639 vizualizări
Versiunea printabilă1.021 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Icre de fasole (Aperitive > Aperitive cu legume) 2. Icre Pompadour (Aperitive > Aperitive cu peşte) 3. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte) 4. Ouă franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Ochiuri franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă) 6. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume) 7. Plăcinţele de orez cu peşte afumat şi icre (Aperitive > Aperitive cu peşte) 8. Sirop de zmeură sau coacăze negre, nefiert (Băuturi > Siropuri) 9. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin) 10. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte) 12. Salată de icre imitate (Salate > Salate cu peşte) 13. Sos vinegrette cu ou (Sosuri > Sosuri reci) 14. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 15. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume) 16. Ochiuri cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 17. File de vită cu ulei de trufe negre (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Icre de brânză (Aperitive > Aperitive cu legume) 19. Salată de icre cu ceapă şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu peşte) 20. Peşte cu sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Icre de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte) 22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte) 23. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 24. Icre de ştiucă (Aperitive > Aperitive cu peşte) 25. Icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte) 26. Icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte) 27. Negresă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri) 28. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri) 29. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză) 30. Clătite cu iaurt şi icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte) |