Icre de peşte - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Icre de peşte

Icre de peşte

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 50 g icre, 1/4 kg untdelemn, 1-2 linguri de lamiie, 4-5 linguri apa, o lingurita rasa mustar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Icrele proaspete, fara sa se spele, se sareaza putin, se lasa 2-3 zile la frigider si apoi se pregatesc. La congelator, se pot pastra in acest fel in punga timp indelungat. Icrele proaspete se pun intr-un castron, impreuna cu o lingurita zeama de lamiie sau 5-6 picaturi de otet sau o lingurita rasa de mustar, se bat bine cu furculita dupa care incepe turnarea untdelemnului, ca sa se lege. Nu se pune nici franzela, nici gris, deoarece le denatureaza gustul si aspectul. Substanta acra emulsioneaza rapid untdelemnul, evitind astfel separarea lui. Untdelemnul se toarna exact ca si la maioneza, din sticla cu dop subtire, batind incontinuu cu furculita. Cind devin prea tari, se adauga cite o lingurita cu apa rece, care le inmoaie, incorporindu-se mai bine untdelemnul. Substanta acra le albeste si le face mai pufoase. Treptat se adauga 4-5 linguri cu apa, care le inmoaie si le inmulteste .Se poate pune si ceapa rasa fin, dupa gust. Salata se aseaza pe platou, se orneaza cu masline, cu raze subtiri din gogosari si cu felii de lamiie cu marginea crestata.
5.082 vizualizări
897 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Icre negre franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
8. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
18. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
19. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
23. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
30. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.