Ochiuri cu trufe albe sau negre - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ochiuri cu trufe albe sau negre

Ochiuri cu trufe albe sau negre

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 oua, 1 bucatica unt, sare, trufe albe sau negre felii.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-o tigaie se infierbanta untul pana primeste o culoare aurie,se ia de pe foc,se pun ouale si se acopera cu un strat subtire de felii de trufe albe sau negre.Se pune inapoi pe foc pentru un minut acoperit cu capac si apoi se servesc imediat.
2.002 vizualizări
461 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
3. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
4. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Icre negre franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
19. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume)
25. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Pepene galben cu diverse fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.