Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.730 vizualizări
1.214 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Orez cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
4. Orez la cuptor cu scoici şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Peşte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciorbă uşoară de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Orez a l`imperatrice (Dulciuri > Budinci)
11. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Gulii umplute cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
16. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
17. Pui cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Sardine prăjite cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Cremă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Dovlecei umpluţi cu orez şi griş (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Salată cu orez şi vegetale (Salate > Salate de legume)
25. Orez provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Praz cu orez şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Orez a la Canton (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.