Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.706 vizualizări
1.213 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Deliciu cu brânză de vaci (Dulciuri > Creme)
5. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
8. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de miel cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Salată grecească cu chifteluţe (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Chifteluţe cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Ciorbă de dovlecei a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pastă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
26. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă rusească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă pescărească (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.