Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.179 vizualizări
1.084 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ciorbă de potroace cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă rusească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci (Dulciuri > Torturi)
7. Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
9. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
11. Prăjitură cu brânză de vacă şi vişine (Dulciuri > Prăjituri)
12. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Sandvici cu lipie (Aperitive > Sandviciuri)
14. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Muşchi de vacă la cuptor (I) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă cremă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Ciorbă de gâscă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
23. Orez cu salată de morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
24. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Ciorbă de sfeclă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Ciorbă de zarzavat cu mezeluri (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.