Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.735 vizualizări
1.215 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
2. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume)
5. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)
6. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Ciorbă de post cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Tort de mere cu orez (Dulciuri > Torturi)
9. Specialitate slovacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Muşchi de vacă umplut (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
16. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
18. Salată de orez cu curry (Salate > Salate de legume)
19. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
21. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
22. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Plăcinţele de orez cu peşte afumat şi icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Ciorbă de perişoare cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
29. Creveţi la grătar cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Ardei umpluţi cu orez şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.