Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.714 vizualizări
1.214 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Prăjitură cu orez şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
4. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciorbă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Gâscă cu orez ca în Ardeal (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
10. Muşchi de vacă la cuptor (I) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Orez cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
12. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Cartofi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Ciorbă de miel a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă cu gulii  (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
25. Orez chinezesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
26. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Orez a la Cubana (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
28. Sandvici cu brânză de vacă şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
29. Ciorbă de perişoare (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Tort din brânză de vacă (Pască) (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.