Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.489 vizualizări
1.163 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de fasole boabe cu gogonele murate (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
6. Tort cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
7. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci (Dulciuri > Torturi)
9. Găluşte de orez prăjite (Dulciuri > Prăjituri)
10. Deliciu cu brânză de vaci (Dulciuri > Creme)
11. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de orez cu ton şi dovleac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
13. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
14. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Tort cu brânză de vacă şi mure (Dulciuri > Torturi)
17. Ciorbă de miel cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Orez cu salată de morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
19. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Mere cu orez şi şodou (Dulciuri > Prăjituri)
21. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Ciorbă de post cu zeamă de varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Supă de orez cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ardei umpluţi cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ciorbă de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.