Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.729 vizualizări
1.214 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Îngheţată cu brânză de vacă şi zmeură (Dulciuri > Îngheţate)
2. Cartofi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Muşchi de vacă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
4. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Orez cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
11. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Orez cu lapte şi dulceaţă de căpşuni (Dulciuri > Budinci)
13. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
15. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Frigărui de muşchi de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată de orez şi vegetale (Salate > Salate de legume)
18. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Orez a l`imperatrice (Dulciuri > Budinci)
21. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Ciorbă de bucăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de perişoare (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
26. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
27. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Tort cu brânză de vacă şi mure (Dulciuri > Torturi)
29. Budincă de orez cu mere (Dulciuri > Budinci)
30. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.