Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.671 vizualizări
1.210 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchi de vacă umplut (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă de post cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciorbă ca la Rădăuţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Orez cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pască cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
10. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Orez a l`imperatrice (Dulciuri > Budinci)
15. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă de burtă cu cheie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ardei umpluţi cu orez şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Prăjitură cu pricomigdale şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
23. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume)
25. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Fructe marinate cu orez şi portocale (Dulciuri > Prăjituri)
27. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată de orez cu maioneză în trei culori (Salate > Salate de legume)
29. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ficat cu ciuperci şi orez fiert (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.