Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.721 vizualizări
1.214 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte cu orez prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Supă grecească cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Tort cu căpşuni şi brânză de vacă (Dulciuri > Torturi)
6. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Macaroane cu brânză de vacă şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de burtă cu cheie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de peşte cu paste (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ardei umpluţi cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Chifteluţe cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Legume cu chili şi orez cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Ciorbă de miel cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Antricot de vacă cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Supă de orez cu ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci (Dulciuri > Torturi)
25. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Orez cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.