Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.740 vizualizări
1.216 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de văcuţă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Cremă-spumă din brânză de vacă (Dulciuri > Spume)
6. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Tartă de căpşuni cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
9. Ciorbă de berbec (reţetă arabă) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Ciorbă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Ciorbă de viţel cu mazăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de potroace cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă moldovenească de potroace (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri)
21. Ciorbă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de cartofi cu rîntaş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
29. Orez cu lapte şi dulceaţă de căpşuni (Dulciuri > Budinci)
30. Găluşte cu brânză de vaci şi griş (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.