Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.679 vizualizări
1.211 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ardei umpluţi cu orez şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Orez chinezesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
3. Supă de orez cu ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Ciorbă de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Ciorbă de varză cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Prăjitură cu brânză de vacă şi sos de zmeură  (Dulciuri > Prăjituri)
8. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
10. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă de fasole acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
14. Ciorbă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui umplut cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Prăjitură cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
19. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Găină umplută cu orez şi paprică (Mâncăruri > Fripturi)
21. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
22. Ciorbă rusească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Ciorbă de gâscă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
26. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Muşchi de vacă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciorbă de berbec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.