Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.751 vizualizări
1.218 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de orez cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Ciorbă de zarzavat cu mezeluri (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
6. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Ciorbă ca la Rădăuţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Găluşte de pasăre cu orez (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
12. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de post cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci)
15. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Tartă de căpşuni cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
18. Sandvici cu brânză de vacă şi gogoşar (Aperitive > Sandviciuri)
19. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Rulouri cu şuncă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Pastă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
24. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
26. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume)
29. Prăjitură de orez cu fructe uscate (Dulciuri > Prăjituri)
30. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.