Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.748 vizualizări
1.217 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchi de vacă la cuptor (I) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Prăjitură de orez cu fructe uscate (Dulciuri > Prăjituri)
4. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciorbă de varză cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ouă cu orez (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Orez la cuptor cu scoici şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată de orez cu ton şi dovleac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
11. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Dovlecei umpluţi cu orez şi griş (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Cremă de orez cu frişcă (Dulciuri > Creme)
16. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
20. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Sarmale de varză acră cu orez şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Găluşte de orez prăjite (Dulciuri > Prăjituri)
28. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Ciorbă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.