Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.750 vizualizări
1.217 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
2. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
3. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Supă cremă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Orez cu salată de morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
7. Mere cu orez şi şodou (Dulciuri > Prăjituri)
8. Ciorbă de lobodă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Pască cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
10. Musaca cu orez şi legume fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Orez cu sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
12. Sandvici cu vinete şi ardei (Aperitive > Sandviciuri)
13. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Salată grecească cu chifteluţe (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Orez a la Canton (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
18. Ciorbă de potroace cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Tartă de căpşuni cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
21. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Găluşte cu brânză de vaci şi griş (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Ciorbă de varză cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Caracatiţă cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Ciorbă de perişoare (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Dovlecei umpluţi cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Ciorbă ţărănească de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.