Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.711 vizualizări
1.214 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Dovlecei cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Orez cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
6. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri)
8. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciorbă de zarzavat şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Antricot de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Musaca grecească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Găluşte cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Mere cu orez şi şodou (Dulciuri > Prăjituri)
23. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de dovlecei a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Rulouri cu şuncă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Pui sote cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
28. Tort cu brânză de vacă şi mure (Dulciuri > Torturi)
29. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
30. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.