Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.742 vizualizări
1.216 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Sufleu de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Salată grecească cu chifteluţe (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Ciorbă de perişoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Supă de orez cu ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
12. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Orez cu ardei şi fructe de mare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ouă cu orez (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
16. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Sandvici cu lipie (Aperitive > Sandviciuri)
19. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
27. Antricot de vacă cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.