Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
6.583 vizualizări
687 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de lobodă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Prăjitură cu orez şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
3. Găluşte de orez prăjite (Dulciuri > Prăjituri)
4. Sufleu de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Salată caldă de linte cu orez (Salate > Salate de legume)
9. Salată picantă de orez (Salate > Salate de legume)
10. Ciorbă de măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Găluşte de pasăre cu orez (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Dovlecei umpluţi cu orez şi griş (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ciorbă de fasole uscată cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de fasole cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
19. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ciorbă de zarzavat şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
22. Vinete umplute cu orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ciorbă grecească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Fructe de mare cu orez şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Ficat cu ciuperci şi orez fiert (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci)
28. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.