Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.662 vizualizări
1.206 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Orez la cuptor cu scoici şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
6. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
13. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Pastă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Ciorbă de fasole uscată cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Ciorbă de miel cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Mere cu orez şi şodou (Dulciuri > Prăjituri)
20. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Sarmale de varză acră cu orez şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Cartofi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Ciorbă ţărănească de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Budincă de orez (Dulciuri > Budinci)
29. Tartă cu dovlecei şi orez (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.