Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.676 vizualizări
1.211 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Orez chinezesc cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ciorbă de lobodă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Orez la cuptor cu scoici şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Ciorbă de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ciorbă de cartofi cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ardei umpluţi cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Orez cu piept de pui file (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Orez fiert după reţetă egipteană (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
15. Ciorbă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Tort din brânză de vacă (Pască) (Dulciuri > Prăjituri)
17. Ciorbă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Aripioare picante cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Supă grecească cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de miel cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Ciorbă ca la Rădăuţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.