Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.581 vizualizări
1.184 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crochete de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
2. Sufleu de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de burtă cu cheie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
6. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de varză cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Orez cu legume yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
10. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
13. Crap umplut cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Creveţi la grătar cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Picioare de crab cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Orez cu piept de pui file (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciorbă de cartofi cu rîntaş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Fructe de mare cu orez şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Gâscă cu orez ca în Ardeal (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
24. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Salată de orez şi vegetale (Salate > Salate de legume)
29. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.