Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
6.636 vizualizări
697 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă ardelenească de perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Rulouri cu şuncă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată cu orez şi vegetale (Salate > Salate de legume)
6. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Cremă-spumă din brânză de vacă (Dulciuri > Spume)
8. Peşte cu orez prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Gâscă cu orez ca în Ardeal (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
14. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Tort cu brânză de vacă şi mure (Dulciuri > Torturi)
16. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
17. Ciorbă de fasole boabe cu gogonele murate (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Ciorbă de văcuţă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de bucăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată de surimi şi orez (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Rulouri de peşte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.