Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.737 vizualizări
1.215 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Găluşte de orez prăjite (Dulciuri > Prăjituri)
2. Linte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Ciorbă ţărănească de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Ciorbă de legume şi peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de gâscă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Muşchi de vacă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
16. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Tartă dulce cu brânză de vacă şi mentă (Dulciuri > Prăjituri)
18. Ciorbă de miel cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de fasole uscată cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Pui sote cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Budincă de orez (Dulciuri > Budinci)
24. Orez cu ardei şi fructe de mare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Salată cu orez şi vegetale (Salate > Salate de legume)
28. Orez cu spanac şi brânză telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Prăjitură de orez cu fructe uscate (Dulciuri > Prăjituri)
30. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.