Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.726 vizualizări
1.214 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Salată grecească (I) (Salate > Salate cu ouă)
4. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Cremă-spumă din brânză de vacă (Dulciuri > Spume)
6. Pastă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Orez sârbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
12. Cremă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă ţărănească de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Găluşte de pasăre cu orez (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Pui cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciorbă de miel cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Orez cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Muşchi de vacă umplut (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată picantă de orez (Salate > Salate de legume)
26. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
28. Gulii umplute cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
30. Brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.