Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
7.758 vizualizări
975 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
2. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Sandviciuri cu vinete şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Orez cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
7. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Salată cu orez şi vegetale (Salate > Salate de legume)
9. Orez chinezesc cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Vinete umplute cu orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Ciorbă de perişoare (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de perişoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Sărmăluţe de orez în foi de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Tort cu afine şi brânză de vacă (Dulciuri > Torturi)
21. Sandvici cu vinete şi ardei (Aperitive > Sandviciuri)
22. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Macaroane cu brânză de vacă şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de burtă cu cheie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
29. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ciorbă de fasole uscată cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.