Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.738 vizualizări
1.216 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Ciorbă uşoară de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ciorbă de potroace cu mentă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
10. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Vinete cu orez la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
15. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
16. Ciorbă de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
18. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
22. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de potroace (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Picioare de crab cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.