Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.132 vizualizări
1.073 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchiuleţ de vacă cu zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată de ton cu orez (Salate > Salate cu peşte)
3. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de zarzavat şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Tort cu brânză de vacă şi mure (Dulciuri > Torturi)
14. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
15. Ciorbă pescărească (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci)
17. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Orez cu scoici (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Prăjitură cu brânză de vacă şi vişine (Dulciuri > Prăjituri)
21. Ciorbă de post cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
24. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
29. Ciorbă ţărănească de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.