Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.732 vizualizări
1.214 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume)
2. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de burtă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)
8. Şalău cu garnitură de orez şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
10. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Tarte cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
12. Ciorbă de perişoare cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ciorbă uşoară de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Orez cu piept de pui file (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată picantă de orez (Salate > Salate de legume)
21. Ciorbă ţărănească de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Sandvici cu lipie (Aperitive > Sandviciuri)
25. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Tort cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
27. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de fasole boabe cu cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.