Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.700 vizualizări
1.212 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ardei umpluţi cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Orez chinezesc cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Salată grecească cu chifteluţe (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
15. Ardei umpluţi cu fasole şi orez  (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)
17. Vinete cu orez la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ardei umpluţi cu orez şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Tort de mere cu orez (Dulciuri > Torturi)
20. Melci cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Orez cu lapte (Dulciuri > Budinci)
23. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Cremă de orez cu mere caramelizate (Dulciuri > Creme)
26. Gulii umplute cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ciorbă de potroace cu mentă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de bucăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.