Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
7.000 vizualizări
778 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume)
3. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de lobodă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
8. Bai ta nop sway (Orez cu mango) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Orez cu legume yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
11. Ciorbă rusească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Gâscă cu orez ca în Ardeal (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Salată de surimi şi orez (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Orez la cuptor cu scoici şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ardei umpluţi cu orez şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Tort din brânză de vacă (Pască) (Dulciuri > Prăjituri)
18. Picioare de crab cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Plăcinţele din brânză de vacă, cu compot (Dulciuri > Prăjituri)
20. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată grecească (I) (Salate > Salate cu ouă)
23. Salată de orez cu prune uscate (Salate > Salate de legume)
24. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Prăjitură cu brânză de vacă şi vişine (Dulciuri > Prăjituri)
28. Ciorbă de legume şi peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Specialitate slovacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.