Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.499 vizualizări
1.164 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de lobodă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Dovlecei umpluţi cu orez şi griş (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Papanaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Cartofi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Ciorbă de perişoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de potroace cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă grecească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Tartă dulce cu brânză de vacă şi mentă (Dulciuri > Prăjituri)
16. Cremă-spumă din brânză de vacă (Dulciuri > Spume)
17. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Clătite umplute cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Ciorbă de varză albă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
23. Garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
24. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
28. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Tort din brânză de vacă (Pască) (Dulciuri > Prăjituri)
30. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.