Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
6.732 vizualizări
719 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
2. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume)
3. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Orez la cuptor cu scoici şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Salată caldă de linte cu orez (Salate > Salate de legume)
6. Muşchi de vacă la cuptor (I) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
9. Caracatiţă cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
13. Pastă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată grecească (I) (Salate > Salate cu ouă)
15. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Tartă cu dovlecei şi orez (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Ciorbă ca la Rădăuţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
19. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ciorbă de potroace cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Găină umplută cu orez şi paprică (Mâncăruri > Fripturi)
25. Orez cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de post cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de cartofi cu rîntaş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ciorbă de berbec (reţetă arabă) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.