Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.733 vizualizări
1.214 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Vinete umplute cu orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Salată de orez cu prune uscate (Salate > Salate de legume)
4. Ciorbă de cartofi cu rîntaş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Muşchi de vacă umplut (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Caracatiţă cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Ciorbă de miel cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Orez cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
18. Cartofi noi cu mazăre şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Orez cu mere şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
20. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ciorbă cu gulii  (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
27. Pui sote cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Sandviciuri cu vinete şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.