Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez |
Ciorbă grecească de vacă cu orez
Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h
Complexitate: redusă Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa. Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie. Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.087 vizualizări
Versiunea printabilă1.058 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 2. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 3. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 5. Cartofi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu legume) 6. Budincă de orez cu mere (Dulciuri > Budinci) 7. Ciorbă de potroace cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 8. Ciorbă de sfeclă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 10. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 12. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 13. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi) 14. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 15. Ciorbă de agrişe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 16. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 17. Ciorbă de potroace cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 18. Orez la cuptor cu scoici şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Orez cu legume yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 20. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 21. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Gulii umplute cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 25. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză) 27. Sufleu de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 28. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 29. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 30. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |