Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.697 vizualizări
1.212 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de potroace (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Chifteluţe cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Legume cu chili şi orez cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ciorbă de potroace cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Sandvici cu brânză de vacă şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
10. Ciorbă ardelenească de perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciorbă de fasole boabe cu cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Ciorbă de perişoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
21. Orez cu legume yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
22. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Cremă de orez cu mere caramelizate (Dulciuri > Creme)
24. Ardei umpluţi cu fasole şi orez  (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Crochete de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
28. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.