Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.744 vizualizări
1.217 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume)
2. Ciorbă de potroace (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
4. Supă de orez cu ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Salată cu orez şi vegetale (Salate > Salate de legume)
7. Dovlecei umpluţi cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Prăjitură de orez cu fructe uscate (Dulciuri > Prăjituri)
13. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Rulouri cu şuncă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Cremă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Salată de orez cu prune uscate (Salate > Salate de legume)
18. Pui sote cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Orez cu morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
20. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Orez în lapte caramel (Dulciuri > Budinci)
22. Supă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Clătite umplute cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Muşchi de vacă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Pui cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.