Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.500 vizualizări
1.164 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui sote cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
8. Orez cu piept de pui file (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
10. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Terină din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
13. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
16. Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Peşte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Cremă-spumă din brânză de vacă (Dulciuri > Spume)
21. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
23. Ciorbă de fasole uscată cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Ciorbă de fasole albă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Ciorbă ardelenească de perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Blanchetă de pasăre cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.