Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe

Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 1 conservă de fasole boabă albă, 6 roşii, 1/4 varză albă, 1 morcov, 2 cartofi, 200 g fasole verde, 2 ardei capia, 1/2 ţelină, 2 cepe, 2 căţei de usturoi, 4 linguri ulei de măsline, sare, piper, pătrunjel, mălai.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Varza albă se spală, se toacă fideluţă, se presară o linguriţă de sare şi se amestecă foarte bine. Morcovul şi ţelina se curăţă de coajă, se spală şi se taie în cubuleţe.
Fasolea verde se spală, se taie în bucăţi mai mici şi se pune într-un castron. Cepele se curăţă de foi, se spală şi se taie peştişori.
Se pune o oală cu patru litri de apă la fiert şi, cînd a început să fiarbă, se pun legumele tăiate.
Se condimentează cu sare şi piper şi, cînd legumele sînt pe jumătate fierte, se adaugă fasolea verde, ardeii capia şi roşiile tăiate în cuburi sau în felii subţiri, cartofii tăiaţi în cuburi şi uleiul.
Cu zece minute înainte de a opri focul, se adaugă fasolea boabe din conservă şi usturoiul întreg.
Se presară pătrunjel tocat şi se opreşte focul. Se serveşte imediat sau se lasă 15 minute să se răcească.
Se serveşte alături de mamaliguţă caldă.
4.595 vizualizări
523 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
26. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
30. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.