Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită

Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită

Ingrediente: Măruntaie de pasăre sau piept de vită, morcov, pătrunjel, ţelină, o ceapă mijlocie, 20 g orez, un gălbenuş, 100 ml smîntînă sau iaurt, 2 linguri de untdelemn, borş, zeamă sau sare de lămîie sau oţet, tarhon, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea, tăiată în bucăţele, se pune la fiert în 2-3 l de apă rece (depinde cît este de bătrînă carnea; dacă fierbe mai mult, ciorba scade). Zarzavatul şi ceapa, rase prin răzătoarea cu găuri mari, se călesc 2 minute în untdelemn, apoi se adaugă în supă, împreună cu o linguriţă rasă de sare. Cînd toate sînt aproape fierte, se pune orezul, se amestecă bine ca acesta să nu se prindă de fundul oalei şi se lasă să fiarbă circa 30 minute; apoi, ciorba se acreşte după gust. Dacă s-a acrit cu borş, se lasă să mai fiarbă cîteva clocote şi apoi se ia de pe foc, se drege, ca şi ciorbele precedente şi se sărează. Pentru aromă, se adaugă o linguriţă cu vîrf de tarhon tăiat mărunt. Se poate pregăti la fel, fără carne.
2.972 vizualizări
816 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.