Raţă umplută - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Raţă umplută

Raţă umplută

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 raţă, 1 1/2 ceşcuţă orez, 1 lingură unt, usturoi, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata rata ca pentru mincare. Se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota si inima se taie in bucati, se inabusa in unt, apoi se adauga orezul si putina apa. Se da numai o unda si se adauga piperul si sarea necesare. Se umple rata pina sus si gusa, se coase peste tot si se rumeneste pe ambele parti, intr-o cratita cu capac. Se prepara un sos ostropel cu usturoi mult. Se toarna peste rata, se mai dau citeva clocote. Se fierbe la cuptor cu grija, intorcind rata pe o parte si alta.
2.425 vizualizări
678 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
9. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Somon la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Raţă friptă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
20. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
21. Salată de castraveţi muraţi (Salate > Salate de legume)
22. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
24. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Gratin fin cu praz şi şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată Margarita (Salate > Salate cu peşte)
27. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Galbi (Coaste de vită la grătar) (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.