Pui cu sos de vin şi roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pui cu sos de vin şi roşii

Pui cu sos de vin şi roşii

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 pui potrivit, 150 g unt, 4 roşii mari sau bulion, o căpăţână de usturoi, sare, piper, 1/2 l de vin alb.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie puiul în bucăţi potrivite. Într-o cratiţă se pun 100 g unt şi, la foc mic, bucăţile de carne se rumenesc frumos. Când acestea s-au rumenit pe toate părţile, se pune usturoiul nepisat. Se lasă focul mai mic, se pune 1 pahar de apă, se potriveşte de sare şi piper, apoi vasul se acoperă. După 25 de minute de fierbere, se pun vinul alb, roşiile, curăţate de pieliţe, şi se mai fierbe încă 10-15 minute. În continuare, bucăţile de carne se scot pe un platou cald, se ia vasul de pe foc şi se pune restul de unt, bătând bine cu telul. Trecut prin strecurătoare, sosul este turnat peste carne şi preparatul poate fi servit.
1.284 vizualizări
487 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
16. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
17. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
19. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
24. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
28. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
30. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.