Pui cu ciuperci (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pui cu ciuperci (II)

Pui cu ciuperci (II)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g piept de pui, 150 g ciuperci crude (sau de la conserva), 1 ardei gras rosu, un ardei gras verde, un ardei iute, 2 cepe medii, 2 linguri de ulei, sos soia, 1 lingurita de amidon, un cub de concentrat de vita, 1 catel de usturoi, 1/4 lingurita de amestec de condimente.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie carnea feliute subtiri. Intr-o tigaie mare se pune uleiul, amestecul de condimente si catelul de usturoi pisat iar apoi se pune carnea. Se tine pe foc iute pana ce carnea s-a rumenit putin iar apoi se adauga ceapa curatata si taiata in 4. Se mai lasa 2 minute pana cand se desprind foile de ceapa, ceapa ramanand crocanta.
Ciupercile se spala bine si se indeparteaza coditele, apoi se taie pe lungime. Ardeii grasi se curata si se taie cubulete. Ardeiul iute se curata si se taie marunt. Se prepara un sos din 100 ml apa, amidon, 1.5 linguri sos soia si cubul de vita maruntit. Se pun ciupercile, ardeiul gras si ardeiul iute (dupa gust) intr-un vas la foc iute cam 2 minute, pana se fragezesc putin, apoi se adauga sosul. Se lasa pe foc pana se ingroasa putin sosul iar apoi se adauga carnea cu ceapa cu tot. Se mai lasa 2 minute pe foc.
Se servesc cu orez.
2.170 vizualizări
652 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
10. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.