Piftie de porc (răcitură) (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Piftie de porc (răcitură) (I)

Piftie de porc (răcitură) (I)

Ingrediente: 1 kg de picioare de porc, 3 l de apă, 1 căpăţînă mică de usturoi, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Piftiile se pot face din picioare şi urechi de porc, bine spălate şi curăţate. Se lasă să fiarbă descoperite la foc mic şi se ia spuma din cînd în cînd. Se sărează (aproximativ o lingură de sare), se pune căpăţîna de usturoi. Sînt gata atunci cînd carnea se desface uşor de pe os. Se scot oasele înainte de a se răci şi se aşează carnea în farfurii. Zeama se curăţă de grăsime şi se încearcă dacă este destul de legată, punînd cîteva picături pe o farfurioară. Dacă acestea se întăresc bine la rece, se dă la o parte oala cu zeamă şi se lasă să se limpezească. Altfel se lasă pe foc, să mai dea cîteva clocote. Se toarnă apoi zeama peste carnea din farfurii şi se lasă să se prindă. Înainte de a fi servite, se pot răstrurna, ştergînd fundul farfuriei cu un şervet înmuiat în apă fierbinte. După gust, se condimentează cu boia şi piper.
3.914 vizualizări
750 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
5. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de praz (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.