Piftie de gâscă sau curcan - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Piftie de gâscă sau curcan

Piftie de gâscă sau curcan

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Carne de gisca sau de curcan, o ceapa, sare, usturoi.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala carnea si se pune la fiert cu apa multa (sa treaca de patru degete peste carne), se adauga o ceapa si se lasa sa fiarba incet, la foc domol. Se indeparteaza spuma si dupa o ora se pune sare. Cind carnea se desface de pe oase, se ia putina zeama, se lasa sa se raceasca si, daca se lipeste de degete, piftia este gata. Se asaza carnea dezosata pe platouri, farfurii si castronase. Se strecosra zeama, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza grasimea, se pune mujdei de usturoi, se amesteca, apoi se pune peste carne.
5.838 vizualizări
808 tipăriri
12 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri)
22. Piftie bănaţeană (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Gâscă a la Oradea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Piept de gâscă tocat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Gât de gâscă umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
29. Gâscă cu orez ca în Ardeal (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.