Peşte sărat cu mirodenii şi sos - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte sărat cu mirodenii şi sos

Peşte sărat cu mirodenii şi sos

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg peste sarat, 1 ceapa, 1 morcov, 1 foaie dafin, 1/2 kg cartofi.
Sosul: 1/2 pahar ulei, 1/2 capatina usturoi, 1 lingura otet, 50 g nuci pisate, 1,5 l apa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pune pestele la desarat din ajun, intr-un vas mare. Se fierbe in apa ceapa, morcovul, foaia de dafin si pestele. Cind zarzavatul si pestele au fiert, se scoate pestele, se curata de oase, se taie felii si se asaza pe o farfurie. Se serveste cu sos.
1.437 vizualizări
306 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
16. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
18. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
21. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
26. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
28. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
29. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.