Penne cu busuioc şi cremă de ardei gras - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Penne cu busuioc şi cremă de ardei gras

Penne cu busuioc şi cremă de ardei gras

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 400 g penne (macaroane scurte), 3 ardei grasi verzi, 1 ardei gras rosu, 8 fire de busuioc, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 150 ml frisca nebatuta (sau smantana), 2 linguri ulei de masline, 1 lingurita cimbru maruntit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Coaceti ardeii pe plita (sau in cuptor, sub grill) si puneti-i intr-o punga de plastic sa se raceasca, sa-i puteti curata mai usor. Cand s-au racit, curatati-i de pielita, de seminte si de nervuri, taiati-i fasii subtiri si puneti deoparte toate fasiile de ardei rosu si cateva de ardei verzi.
Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul si caliti-le, la foc potrivit, in uleiul incins. Adaugati fasiile de ardei galben, presarati cimbrul maruntit si lasati-le sa se rumeneasca circa 5 minute. Incorporati apoi frisca sau smantana, parfumati cu busuiocul taiat (cu foarfeca), sarati, piperati, lasati-le pe foc inca 5 minute si mixati-le in robotul de bucatarie pana ce obtineti un sos gros si neted.
Fierbeti - intre timp - macaroanele circa 10 minute in apa multa cu sare, scurgeti-le repede si rasturnati-le intr-un castron incalzit. Turnati peste ele crema preparata anterior, decorati-le cu fasiile de ardei rosu si galben puse deoparte si serviti-le imediat.
3.138 vizualizări
797 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
18. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
22. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
28. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
30. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.