Ouă umplute cu sos de muştar - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu sos de muştar

Ouă umplute cu sos de muştar

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Oua, 2 linguri pline de mustar, sare, 150 gr. ulei, 3 sardele de Lissa, capere, 2-3 castraveti mici in otet.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb, se curata si se taie ouale. Se scot galbenusurile si se dau prin sita. La 6 oua, se pun 2 linguri pline de mustar, 2 galbenusuri crude, sare si 150 gr. ulei. Se freaca, turnand cate putin ulei, ca la orice maioneza. Deoparte, se spala si se curata de oase 3 sardele de Lissa, se taie in bucatele mici, deasemenea se mai taie foarte marunt cateva capere si 2-3 castraveti mici in otet. Toate acestea se amesteca cu jumatate din sosul de mai sus, si cu aceasta compozitie se umplu cu varf jumatatile de ou. Deasupra se pune pe fiecare cate o capere. Sosul ramas se toarna intr-o farfurie, iar peste el se aseaza cu grija ouale. Imprejur se pun frunze de salata verde sau felii de rinichi de luna.
1.779 vizualizări
620 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
13. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
18. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
25. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
28. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.