Ouă umplute cu sos de iaurt - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu sos de iaurt

Ouă umplute cu sos de iaurt

Timp de preparare: 1 h

Ingrediente: 20 oua, 3 cutii iaurt, 400 g maioneza, 6 linguri cascaval dat prin razatoarea mica, 5 linguri castraveciori murati, taiati marunt, 3-4 linguri marar tocat sau patrunjel, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb ouale cca 15 min. Dupa ce s-au racit si decojit, se taie in jumatati pe lungime. Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu cascavalul, castravetii murati, o cutie cu iaurt, maioneza atit cit trebuie (compozitia sa nu fie prea fluida, incit sa curga de pe ou), se mai pune sare si piper dupa gust. Se umplu jumatatile de oua cu aceasta compozitie, se pun intr-un vas, iar deasupra se toarna sosul preparat din maioneza ramasa, iaurtul si verdeata tocata marunt.
Se servesc reci, ca aperitiv.
2.502 vizualizări
762 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
13. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
18. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
26. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
29. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.