Omletă cu muştar şi legume - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Omletă cu muştar şi legume

Omletă cu muştar şi legume

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g dovlecei, 150 g ardei gras, 250 g rosii, un catel de usturoi, 2 cepe mici, 250 g telemea de oaie, 8 oua, o lingura mustar, 100 g cascaval ras, piper, sare, 3 linguri ulei, o legatura menta (proaspata), 40 g unt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Dovleceii, ardeii si rosiile se spala si se curata. Dovleceii se taie felii, rosiile si ardeii - in patru. Se curata ceapa si usturoiul, se toaca marunt, iar telemeaua se faramiteaza.
Se bat ouale cu mustarul si cascavalul ras, se sareaza si se pipereaza.
Legumele se calesc circa 10 minute in uleiul incins. Se spala frunzele de menta, se usuca si se taie in fasii subtiri. Separat, se incing 10 g de unt, se toarna 1/4 din ouale batute si se lasa se se intareasca circa 4 minute la foc mic. Pe o jumatate din omleta se pun: 1/4 din cantitatea de legume calite, 1/4 din telemeaua faramitata si se presara putina menta taiata fasii. Se ia tigaia de pe foc si se pliaza (cu grija!) omleta mai intai in doua si pe urma inca o data in doua si se tine la cald. Se procedeaza la fel si cu celelalte omlete. Ca garnitura: salata de rosii cu castraveti.
Atentie: Untul incins face la-nceput spuma, dupa care incepe sa scoata putin fum. Aceasta este temperatura ideala pentru prajitul omletelor.
2.431 vizualizări
690 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
27. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
30. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.