Mazăre cu carne de vită - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Mazăre cu carne de vită

Mazăre cu carne de vită

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g muschi de vita taiat felii subtiri, 3 linguri sos de soia, 3 linguri ulei, 200 g mazare verde proaspata, 1 1/2 lingurita zeamil, 1/2 ceasca zeama concentrata de carne (de vita), inca o lingurita sos de soia, 1/4 lingurita susan.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pune carnea intr-un castron si se stropeste cu sosul de soia. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si se inclina tigaia in asa fel incat sa se unga cu ulei si marginile. Se prajesc carnea si mazarea circa 2 minute la foc iute, amestecand intruna, pana ce carnea isi schimba culoarea. Se dizolva zeamilul in putina zeama de carne (Knorr+apa) si apoi se toarna in tigaie si mazarea, impreuna cu zeama de carne ramasa, cu restul de sos de soia si cu semintele de susan. Se pune mancarea pe foc si se lasa sa se ingroase sosul, amestecand mereu. Se serveste fierbinte, cu o garnitura de orez fiert.
5.136 vizualizări
470 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă de mazăre boabe cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de mazăre uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de mazăre uscată pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Supă cremă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.