Lebărvurşti (Leberwurst) (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Lebărvurşti (Leberwurst) (II)

Lebărvurşti (Leberwurst) (II)

Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficatul porcului, o cantitate egala in greutate de carne de porc, 2 cepe, 150 g slanina, 100 ml lapte dulce, 1/2 lingurita de piper pisat, nucsoara, sare, ienibahar, intestine de porc.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea si ficatul se pun la fiert in apa cu sare. Cand ficatul s-a albit, se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece de cateva ori prin masina de tocat. Carnea, bine fiarta, si amestecata cu ceapa calita, se da si ea prin masina de tocat de cateva ori, dupa care se amesteca cu ficatul. Se potriveste de sare si piper, se adauga slanina taiata in bucatele marunte (nu trecuta prin masina de tocat) si se freaca sau se bate cu mixerul turnand laptele putin cate putin. Se poate pune si putina nucsoara, dupa gust. Cu compozitia omogenizata prin frecare se umplu intestinele bine curatate, razuite si spalate, frecate cu ceapa cruda si ienibahar pista. Se leaga la capete, se inteapa cu un ac si se fierb un sfert de ora. Se scot si se introduc imediat intr-un vas cu apa rece, unde se tin cateva minute, apoi se scurg si se atarna la loc aerisit si racoros.
Leberwurstul se serveste ca gustare, taiat in felioare rotunde potrivit de groase, insotit de gogosari, masline negre si buchetele de patrunjel verde.
16.052 vizualizări
1.177 tipăriri
10 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
14. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de ţelină (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.