Ghiveci pentru iarnă (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Conserve din legume, murături » Conserve de iarnă » Ghiveci pentru iarnă (II)

Ghiveci pentru iarnă (II)

Timp de preparare: 4 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 6 kg vinete, 4 kg rosii, 3 kg ceapa, 1 kg masline negre, 5 kg gogosari, 1/2 kg usturoi, 1/2 l otet, 1/2 l ulei, 50 g sare, 50 g zahar, foi dafin, frunze de telina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata vinetele, gogosarii, ceapa, usturoiul, dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3 cm, iar gogosarii, usturoiul si ceapa se taie fideluta si se calesc in ulei (fiecare ingredient separat). Rosiile se dau prin masina de separat seminte, iar sucul de rosii se amesteca cu otetul sarea si zaharul.
Dupa ce avem toate ingredientele pregatite, se vor pune in fiecare borcan cate 2 linguri de amestec de suc cu 2 frunze de telina si o frunza de dafin, dupa care se aseaza in straturi celelalte ingrediente calite pana se va umple borcanul. Se va completa cu restul de suc fiecare borcan.
Se inchid borcanele si se dau la cuptor cu focul mic timp de 50 minute.
Se consuma ca aperitiv.
10.664 vizualizări
730 tipăriri
9 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de legume de iarnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
16. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
19. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.