Friptură înăbuşită de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură înăbuşită de vacă

Friptură înăbuşită de vacă

Ingrediente: 1,2 kg pulpa de vaca, 100 gr. slaninuta, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 4-5 catei de usturoi, 1 dl ulei, piper boabe, 1 foaie dafin sau putin cimbru tocat, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea spalata si scursa bine se impaneaza cu bucatele de slanina si catei de usturoi, se sareaza, se leaga cu o sfoara dindu-i o forma lunguiata si se lasa 10-15 minute. Se pune apoi intr-un vas cu ulei incins pe foc si se rumeneste pe toate partile. Se adauga ceapa si morcovul taiate in rondele subtiri, se calesc usor, dupa care se pun doua pahare de supa de oase sau apa, piperul boabe, foaia de dafin sau cimbrul. Se acopera vasul cu un capac si se pune in cuptor la foc mic pentru 3 ore, intorcindu-se friptura de cite ori este nevoie. Cind carnea este fiarta, se scoate capacul ca sa se poata rumeni. Se indeparteaza sfoara si se taie friptura in felii care se aseaza pe un platou. Sosul degresat se toarna peste friptura.
Se serveste fierbinte cu pireu de cartofi, sote de morcovi sau legume fierte si stropite cu unt.
2.408 vizualizări
756 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
6. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
7. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
8. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
12. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
18. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
19. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
20. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume)
23. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
24. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
28. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
29. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
30. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.